A dogovor za piće stoji !
Mame i tate forumaši (bake&djedovi su također dobrodošli :))
Moderator/ica: Moderatori/ce
- oldman
- Spol: M
Re: ko je tu sve tata?
Hm, neslužbeno, već imam punoljetne. Bio sam "nestašan" a nisam musliman. Ali šta možeš kad klinci nisu na starog.
Šalu na stranu, bogat sam, koliko imam unučadi. Svima želim, barem dio tog osjećaja, riječima se i ne da opisati.
Ako bumo djedovi, sigurno nebumo bili mladi djedovi.Bertone je napisao/la:Em ti što je život, tebi na jesen unuče u prvi razred, a meni najstariji sin .. a stariji si samo 11 godinadomi je napisao/la: Na jesen prvi razred
Biti djedom je zapravo veliko životno dostignuće.
Moji starci su već dugo pradjed i prabaka, ali ne preko mene.
Bravo Oldman, još jednom
Where there is a gui there's a way.
- oldman
@ Fugu, još uvijek se nedam! Izgleda da sam žilava sorta. 
Pa ukratko, izašli smo iz zgrade u 22,45 .. u 23,03 sam je donio do rodilišta .. u 23,04 je par puta jako vrisnula .. u 23,05 sam čuo kako beba plaće .. u 23,07 je izašla doktorica i rekla da smo došli par minuta ranije da bi rodila u autu ..shrike je napisao/la:očekujemo detaljan izvještaj na temi "tko je tu sve tata?"Bertone je napisao/la:Ja nebum mogao .. upravo pakiram ženu u rodilišteshrike je napisao/la:znači, 4ndy, vlado i ja?:D
Sad sjedim u hodniku i čekam da vidim potomka

O kameri koja me je slikala na Holjevčevoj i nekoliko crvenih svjetala na semaforima ću razmišljati kasnije ak me neko bude pitao ..
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 19 lip 2013, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Cooleech
- Moderator
Ooo, čestitke, Bertone!

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- retsam
Čestitke 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Čestitke novim roditeljima! Jel curica ili dečko? Nadam se da shvaćaš da ako je cura se mora zvati Ada, a ako je dečko Linus. Ili bar Dennis, Ken ili Brian.
PS
Fotku sa Holjevčeve stavi za novu sliku avatara. Plus, mislim da češ se već nagoditi sa policijom. Čujem da imaš neke veze
:D:D:D
PS
Fotku sa Holjevčeve stavi za novu sliku avatara. Plus, mislim da češ se već nagoditi sa policijom. Čujem da imaš neke veze
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!