Karmic Koala - best Ubuntu ever

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

domi
Spol: M

Re: Karmic Koala - best Ubuntu ever

Post Postao/la domi »

glaskoncILLa je napisao/la:ne, dakle koji paket ima slovo i sa lijeve strane? adobe-flashplugin.
zbrises njega sa aptitude remove adobe-flashplugin i onda odes na adbe stranicu i instaliras taj..
jesam i nema nikakve promjene,ugasio sam compiz i sad je malo malo malo bolje kava :oops:
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

je.. ga.. nema ti pomoci. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ja sam problem sa prezahtjevnim Flashom u Linuxu riješio instalacijom
Flash block addon-a u FIrefox.
Na taj način odaberem točno koji Flash želim na web stranici.
Pa, ako postoji više Flash elemenata na stranici (Npr. one dosadne reklame), odem samo na onaj koji me zanima (film npr) i pokrenem taj.
Tako mogu pogledati i neke stranice koje bi mi prije ubile procesor. (Npr. hrvatske "portal" stranice. Monitori, Indexi, NEt.hr-i i slične bolesnoće)
Pa vidi to.
Isto tako možeš instalirati Operi koja je manje procesorski zahtjevna.
(Još jedna stvar. Ako si ranije instalirao Open source verziju Flasha (gnash), normalno je da ti ubije procesor jer se obje verzije istodobno izvršavaju. Pa deinstaliraj gnash ako si ga slučajno instalirao)
EDIT: I opet pišeš Offtopic-u :mrgreen: ;)
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la:Ja sam problem sa prezahtjevnim Flashom u Linuxu riješio instalacijom
Flash block addon-a u FIrefox.
Na taj način odaberem točno koji Flash želim na web stranici.
Pa, ako postoji više Flash elemenata na stranici (Npr. one dosadne reklame), odem samo na onaj koji me zanima (film npr) i pokrenem taj.
Tako mogu pogledati i neke stranice koje bi mi prije ubile procesor. (Npr. hrvatske "portal" stranice. Monitori, Indexi, NEt.hr-i i slične bolesnoće)
Pa vidi to.
Isto tako možeš instalirati Operi koja je manje procesorski zahtjevna.
(Još jedna stvar. Ako si ranije instalirao Open source verziju Flasha (gnash), normalno je da ti ubije procesor jer se obje verzije istodobno izvršavaju. Pa deinstaliraj gnash ako si ga slučajno instalirao)
EDIT: I opet pišeš Offtopic-u :mrgreen: ;)
addon-block sam rješio odavno (skoro svi naši portali)ljudi što se tiče surfanja ide ko munja problem je samo j.... you tube kava,u synpaticu od gnash-a nema ništa instalirano..
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
domi

Post Postao/la domi »

LJudi moji dragi danas moj ubuntu radi savršeno (da ne ureknem)i y-tube ma sve ,ništa nisam dirao osim ,što mi je ponudio nadogradnje šta sam ja i učinio(budala nisam ni gledao koje)i to vam je to sroker .I ja sam sada jako zadovoljan bez obzira što je vrijeme ljigavo ha!
zole052 je napisao/la
zole052

Post Postao/la zole052 »

domi je napisao/la:LJudi moji dragi danas moj ubuntu radi savršeno (da ne ureknem)i y-tube ma sve ,ništa nisam dirao osim ,što mi je ponudio nadogradnje šta sam ja i učinio(budala nisam ni gledao koje)i to vam je to sroker .I ja sam sada jako zadovoljan bez obzira što je vrijeme ljigavo ha!
Drzim fige da je to to :sretno
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi

Post Postao/la domi »

zole052 je napisao/la:
domi je napisao/la:...ja ti nisam zahtjevan samo bi htio da mi taj jeee..... tube radi kako treba i to je to ...
Si probao u medjuvremenu dok ne nadjes rjesenje sa ovime?
http://www.getdeb.net/updates/?q=minitube
pokušavam instalirati mini tube al mi ne ide u terminalu pokaže kao da je instaliran a nema ga nigdje?
zole052 je napisao/la
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

domi je napisao/la:
zole052 je napisao/la:
domi je napisao/la:...ja ti nisam zahtjevan samo bi htio da mi taj jeee..... tube radi kako treba i to je to ...
Si probao u medjuvremenu dok ne nadjes rjesenje sa ovime?
http://www.getdeb.net/updates/?q=minitube
pokušavam instalirati mini tube al mi ne ide u terminalu pokaže kao da je instaliran a nema ga nigdje?
Probaj ga iz terminala pokrenuti.
Morati ćeš pogađati ime.
Npr:
Kucaj mini pa stisni tab tipku da vidiš jel ima nešto tako.
I takve varijacije....
Kad doznaš ime, stvori u meniju sam svoj launcher za taj program.
domi

Post Postao/la domi »

Uspio sam sina nagovoriti da ubaci cd. u svoj lapić spojio ga na net stavio compiz i još neke cake a on kaže u j....kako je cool!,to ću ja instalirati ha! :DSuko minitube radiii ma meni sve radi! ;)
zole052 je napisao/la
domi

Post Postao/la domi »

slika
Stigao moj dragulj na badnjak :D
zole052 je napisao/la
Odgovori