Odlučila sam napisati kako provesti instalaciju SMABE na Ubuntu i zapela na jednom problemu. Mislim da bi trebala priložit smb.conf i iskomentirat ga pa me zanima da li se slažete sa tim da uzmem svoj smb.conf, napravim copy/paste i iskomentiram ga ili imate neki bolji prijedlog kako objasniti uređenje istog?
Imam jedan problem i tražim pomoć.
Pišem wiki o TV-u na Linuxu.
I radim screenshotove. ( Sad već iskusna ekipa klima glavom jer zna gdje je problem )
Sve OK, dok ne dođem do djela kad treba snimiti screen u kojem program vrti video, to jest sliku TV programa.
Ne mogu dobiti video. Nego dobijem plavi kvadrat na mjestu na kojem je video.
Jel netko zna kako dobiti screen programa u kojem se vrti video?
Suko je napisao/la:Imam jedan problem i tražim pomoć.
Pišem wiki o TV-u na Linuxu.
I radim screenshotove. ( Sad već iskusna ekipa klima glavom jer zna gdje je problem )
Sve OK, dok ne dođem do djela kad treba snimiti screen u kojem program vrti video, to jest sliku TV programa.
Ne mogu dobiti video. Nego dobijem plavi kvadrat na mjestu na kojem je video.
Jel netko zna kako dobiti screen programa u kojem se vrti video?
Markec je napisao/la:
program odlično snima bez problema, no problem je u tome sto snima u neki čudni format, no to je lako riješiti nekim video konvertorom recimo sa
pa nije čudan
to je standardni .ogv format (OGG Video format) problem je jedino što ga Avidemux ne prepoznaje (to je veliki minus ovom programu), no razumije ga ffmpeg....
Eh, ajde složit ću na WIkiju upute za konverziju Videa kako bi se mogao gledati preko HD kvalitete Youtubea
Markec je napisao/la:
program odlično snima bez problema, no problem je u tome sto snima u neki čudni format, no to je lako riješiti nekim video konvertorom recimo sa
pa nije čudan
to je standardni .ogv format (OGG Video format) problem je jedino što ga Avidemux ne prepoznaje (to je veliki minus ovom programu), no razumije ga ffmpeg....
htio sam reć manje poznat, nemožeš ga uploadati na youtube, pa je potrebno konvertirati
Grof je napisao/la:to je standardni .ogv format (OGG Video format) problem je jedino što ga Avidemux ne prepoznaje (to je veliki minus ovom programu), no razumije ga ffmpeg....
Avidemux ne prepoznaje otvoreni format?! Možda sam mu dao malo preveliku ocijenu kao programu tjedna
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Grof je napisao/la:to je standardni .ogv format (OGG Video format) problem je jedino što ga Avidemux ne prepoznaje (to je veliki minus ovom programu), no razumije ga ffmpeg....
Avidemux ne prepoznaje otvoreni format?! Možda sam mu dao malo preveliku ocijenu kao programu tjedna
Da, na žalost ne podržava. Kažu da će Avidemux 2.5 podržati plug-inove, pa će možda netko napisati plugin za OGG.
Sve sam vam napravio za što jednostavniju pripremu videa za YouTube HD format. Da, sada ide i preko WinFF-a samo si skinite i importirajte potrebne presets-e.