ako su ljestve, znači da još uvijek koristi default, tj. recommends je uključen. znači, mora biti odkomentirano, tj. makni ljestve + stavi truebikerbj je napisao/la:@sumski
trebaju li ispred biti ljestve ili se brišu....jer sad jesu i opet isto....baš povlači update i opet mi vratio sve što sam maknuo prije....
openSUSE 13.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.2
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- bikerbj
- Spol: M
sumski je napisao/la:ako su ljestve, znači da još uvijek koristi default, tj. recommends je uključen. znači, mora biti odkomentirano, tj. makni ljestve + stavi truebikerbj je napisao/la:@sumski
trebaju li ispred biti ljestve ili se brišu....jer sad jesu i opet isto....baš povlači update i opet mi vratio sve što sam maknuo prije....
radi...maknu sam amarok i kaffeine restartao komp i probao zypper dup i kaže da nema ništa....
Da, i ja bih rekao da je up bolja solucija od dupOrkh je napisao/la:Sa ovim se ne bih složio ,ali Bože moj...sumski je napisao/la:slobodno koristi zypper dup (dapače, ako koristiš nekoliko repoa!).
Zanima me kako ide sa vendor rights u ovom slučaju , svi repo's default na 99
Naime, ima nekih neslužbenih repozirorija (Packman
Prijmjer su npr. vlc, amarok... - koji se nalaze u niz repoa (Packman, multimedia, Update...).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
A ako netko baš želi Mate....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- bikerbj
- Spol: M
sve radi bez problema...što sam maknuo više mi ne nudi da se ponovo instalira....
Stefane, kada ćemo mi objaviti svoje dojmove... Ja moram pričekati radi svega što sam ispodešavao zbog posla, a nestrpljiv sam, ono ko cure na sezonskim sniženjima poznatih marki odjeće:)
Ja ću, nadam se, tokom ovog mjeseca obaviti svoju građansku dužnost, tj. instalirati 13.2.
Vezano za dup/up, ja od davnina koristim up i nisam imao problema. Zadnjih mi mjeseci niti Apper nije mrzak. Popravio se, izgleda.
Vezano za dup/up, ja od davnina koristim up i nisam imao problema. Zadnjih mi mjeseci niti Apper nije mrzak. Popravio se, izgleda.
Where there is a gui there's a way.
Ja sigurno neću instalirati 13.2 u sljedeća 3 tjedan. Previše posla imam..SuSe je napisao/la:Stefane, kada ćemo mi objaviti svoje dojmove... Ja moram pričekati radi svega što sam ispodešavao zbog posla, a nestrpljiv sam, ono ko cure na sezonskim sniženjima poznatih marki odjeće:)
Fugu je napisao/la:Zadnjih mi mjeseci niti Apper nije mrzak. Popravio se, izgleda.
A tko će javiti dojmove o ovome? 
Installing KDE5 on OpenSUSE 13.2 as the only desktop enviorment
http://poisonpacket.wordpress.com/2014/ ... nviorment/
Installing KDE5 on OpenSUSE 13.2 as the only desktop enviorment
http://poisonpacket.wordpress.com/2014/ ... nviorment/