Vidjevši njene fotke, prilično sam uvjeren da nema nikakvih "žrtvi" tu
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
http://danas.net.hr/svijet/video-profes ... d-ucionice
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Heisenberg
Svaka cast Ivici.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Dobra zajebancija, al seksualno napastovanje je jednako koji god spol ga je pocinil.dupin je napisao/la:Ako su učenici odlikaši,ne vidim zla.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Ok.. čekamo sad onih par mjerodavnih po tom pitanju s ovog foruma da iz prve ruke daju svoje viđenje i mišljenje 
- Cooleech
- Moderator
Duboko sam uznemiren! Zašto mene niti jedna profesorica (hint: fizika) nije ovako zlostavljala? Zar nisam bio vrijedan tog?

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Ja sam se uvijek potajno nadao mladim studentcama medicine koje bi me zlostavljale na sistematskom pregledu... Umjesto njih, uvijek sm dobivao nervozne brkate babe od 120 kg

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Nesto mi je ovo poznato! Al cu se sjetit jednog komentara koji sam dobio na taj racun "a kaj je mali pa moja ti je ista ko i od ove mlade"calisto053 je napisao/la:Ja sam se uvijek potajno nadao mladim studentcama medicine koje bi me zlostavljale na sistematskom pregledu... Umjesto njih, uvijek sm dobivao nervozne brkate babe od 120 kg![]()
![]()
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- jurastublic
Nije sve tako crno... Sad te barem više ništa ne može iznenaditi.calisto053 je napisao/la:Ja sam se uvijek potajno nadao mladim studentcama medicine koje bi me zlostavljale na sistematskom pregledu... Umjesto njih, uvijek sm dobivao nervozne brkate babe od 120 kg![]()
![]()
Ne razumijem brkate babe. Moja baba na selu osamdesetih je znala riješiti taj problem. Kako ove uzgoje brčine? Zašto? Zašto ih ne miču? Kako se umivaju svaki dan s tim brkovima? Kak ih djeca/muž puste takve van iz kuće? Da mojoj materi rastu brci i ona to ignorira, donijela bih joj set za depilaciju (iako bi ga moja mater i sama kupila). Ne razumijem...
Those who stand for nothing fall for anything.