čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
neće nitko shicyja oprobavat za pločom, jasno?

- zagortenay
Uhh izgleda da sam pobrkao imena.Mislio na shrike-aShicy je napisao/la:neće nitko shicyja oprobavat za pločom, jasno?![]()
No pain,no pain!
lako je vama mene pobijediti kada radim još 3 stvari i pijem pivo i jaeger:D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Net.hr ukinuo komentare.
Nedostajat će mi onaj tip što je ispod svakog članka pisao: "tema članka" je sluga sotone i treba ga penisom izudarat po čelu.

Nedostajat će mi onaj tip što je ispod svakog članka pisao: "tema članka" je sluga sotone i treba ga penisom izudarat po čelu.
Those who stand for nothing fall for anything.
i pametno. I ja sam isto primjetio da je većina komentara ispod većine tekstova na većini portala izuzetno zlobna i većinom se svodi na hrvati vs. srbi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Uglavnom, pogledajte temu Naši ljubimci, opet imam novu pošiljku pasa, ovaj put za Zagreb. Požurite da ne ostanete bez svog novog najboljeg prijatelja!
Slatki je peso:)
Trebaš ih vidjet u grupi, tako slatki da tope stijene. Da nisam u glupom stanu uzela bih ja sve.
Samo jedan je ispao smeđi s flekama, al taj je već udomljen. Pufica
Samo jedan je ispao smeđi s flekama, al taj je već udomljen. Pufica
Jer ljudi svasta misle i mogli bi misliti da te preferira pa bi to u nekim slucajevima mogao biti problemHeisenberg je napisao/la:Zasto ne? Ne vidim problem.max360se je napisao/la:@heisenberg
Pa ne moze pred svima pokazati da se poznate.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.