čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
kakav štrajk?
kakvi stari auti?
pa meni jučer stigao AMG CLS, akontacija povišice za prošli mjesec uz ispriku knjigovođe koji je zaboravio proknjižiti na vrijeme (usput, imamo novog knjigovođu, stari je dobio betonske cipele) i dvije nove tajnice
kakvi stari auti?
pa meni jučer stigao AMG CLS, akontacija povišice za prošli mjesec uz ispriku knjigovođe koji je zaboravio proknjižiti na vrijeme (usput, imamo novog knjigovođu, stari je dobio betonske cipele) i dvije nove tajnice
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A meni već drugi tjedan izbjegava dati povrat novca za zamjenu prednjih guma na službenom LZS Hummeru. Što li je taj Iv@n sebi umislio?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
A lijepo sam ti rekao, nemoj slickove na Hummera, ali ne, neš ti slušati..Cooleech je napisao/la:A meni već drugi tjedan izbjegava dati povrat novca za zamjenu prednjih guma na službenom LZS Hummeru. Što li je taj Iv@n sebi umislio?
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Daleko je zima i snijeg, ima vremenaCooleech je napisao/la:A meni već drugi tjedan izbjegava dati povrat novca za zamjenu prednjih guma na službenom LZS Hummeru. Što li je taj Iv@n sebi umislio?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Spojim se na hotspot u gradu i odem na lzs forum da provalim neku duboku mudrost, kada me onemogući jer je linuxzasve.com zabranjen od strane filtera zbog toga što je ovo "download" portal. Onda odem na stvarni privatni downlaod server i sve skidam sa hotspoda sasvim ok
Tragikomedija.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Mi smo undercover download portal za cijelu jugoistocnu Europu. 
I zašto meni to nitko nije rekao? Ovi tu voze hummere, a ja ne da nemam ni LZS Ladu Nivu, već ne znam ni za download portal. Gadovi.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Ne znam. To moras s Ivanom raspraviti.
Iako, mislim da Hummera vise nemamo. U novoj floti koliko znam smo narucivali samo Bentleye i jedan Veyron. Pa vidi s Ivanom jel koji ostao.
Iako, mislim da Hummera vise nemamo. U novoj floti koliko znam smo narucivali samo Bentleye i jedan Veyron. Pa vidi s Ivanom jel koji ostao.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Shrike, to ti vrijedi samo za one sa prebivalištem i boravištem u Hrvatskoj.
Za ostale je sasvim druga priča.
Za ostale je sasvim druga priča.
Ako ne bude bentley na raspoalganju, promijenit ću ime u ono od jednog bivšeg sunardonjaka. Onda ćemo vidjeti čija baka crnu vunu prede!