Bertone je napisao/la:Mene zanima, da li se Tito doista prežderao svinjske glave ili je to mit i iskrivljena povijest?
Dakle, što kaže suvremena povijest?
Možda to i jest istina, ali je priča svakako pretjerano. To se prenosilo s koljena na koljeno, a pioniri su je učili naizust. U samoj priči Tito ima velikodušnost i nesebičnost Krista i Ghandija, hrabrost Betmena i snalažljivost Jamesa Bonda. Ukratko, zanimljiva propadanda.
Važnije je pitanje je li se iz Moskve vratio on sam ili ga je KGB zamijenio dvojnikom, što je volio jesti, te koliko je žena okrenuo i jelena kapitalaca upucao za života
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Suko je napisao/la:Ja sam jedno vrijeme. Par mjeseci.
Puppy se može bez problema koristiti kao prava distra za svakodnevni rad.
Također. Točnije NOP. Nisam siguran dali se i dalje razvija.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Prije par dana sam našao vijest da se Puppy od sada nalazi u "maintenance mode", tj. više se aktivno ne razvija. Ne izlaze nove verzije, samo se peglaju bugovi u postojećim. Osivač projekta je najavio postupno povlačenje. Nije poznato tko će preuzeti daljnji razvoj.
Mislim da se aktivnije razvijaju neki njegovi derivati, poput Macpupa: http://distrowatch.com/table.php?distribution=macpup
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
I tako ode legenda u vječna lovišta! Neka kodovi budu sa tobom stari!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Da li je moguće, na nekoj web stranici ili slično, napraviti sliku pomoću CSS sintakse i onda istu spremiti kao .png sliku?Pokušao googl-ati ali izbacujemo mi stalno png---->css,a meni treba obrnuto.