čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

U zadnje vrijeme imam brdo hipotetsko-filozofskih misli. Pretpostavimo hipotetski da imam raketu do Marsa na koji mogu poslati neki mali paket (nebitno sada kako i koliko je to nevjerojatno). Recimo da je taj paket brdo bakterija za inicijalizaciju teraformacije Marasa. Što mislite, koja bi rekacija bila kada bi se te bakterije zapravo poslale na Mars i nakon što bi postalo jasno da zapravo rade kao zamišljeno? Znači, govorimo o tome da neka privatna, anonimna osoba, bez ičije dozvole, mišljenja i znanja pokrene teraformaciju susjednog planeta. Koja bi bila reakcija?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Pa s obzirom da jos uvijek ne znamo da li ima zivota na Marsu, najvjerojatnije bi te napala neka udruga Zelenih zbog devastacije tamnosnjeg ekosustava.
Osim toga, svi bi se sprdali NASAi jer je jedan civil s malo para uspio ono za sto njima trebaju milijarde dolara i stotine strucnjaka. (Ovo je isto i razlog zbog kojeg je malo vjerojatno da bi uspio u svom naumu)
Bio bi malo u novinama i TV-u, nesto bi se par dana raspravljalo o tebi i to bi bilo to.
Za par dana bi te svi zaboravili i zivot bi se i dalje nastavio kao i ranije.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

shrike je napisao/la:U zadnje vrijeme imam brdo hipotetsko-filozofskih misli.
Zar opet, pobogu?! :facepalmx2
Zar se ne sjećaš kako je to isto završilo zadnji put? :zvizdi :udri :ne-ne
Koja bi bila reakcija?
Netko bi dobio svoje slika slika
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

calisto053 je napisao/la:
shrike je napisao/la:U zadnje vrijeme imam brdo hipotetsko-filozofskih misli.
Zar opet, pobogu?! :facepalmx2
Zar se ne sjećaš kako je to isto završilo zadnji put? :zvizdi :udri :ne-ne
Ne, ali je vjerojatno bio 4ndY uključen, a kako ga nema nema ni šanse da išta završi u svađi :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Dobio bi kaznu za lansiranje projektila velikog dometa bez dozvole ? Ameri bi postali još više paranoični i krenuli bi sa propagandom kako ih svaka zemlja želi napasti a rakete skrivaju kod civila... A posljedica lansiranja rakete tj. spuštanja rakete na Mars i deployanja organizama bi bila vjerojatno zanemarena jer bi takva teraformacija jako dugo trajala tako da se rezultati ne bi vidjeli bar mjesec dana (ako su organizmi super učinkoviti).
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Teraformiranje traje stoljecima tako da se ne bi oko toga previse brinuli.
Vjerojatno bi ga za kojih mjesec-dva kidnapirali Ameri da im radi dalekometne rakete ili biolosko oruzje. I nikad se vise za njega ne bi culo.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

calisto053 je napisao/la:slika
uff.. dobar gif :thmbs-up
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

sve je ok dok Bozanić ne razapne radi hereze!
shicy

Post Postao/la shicy »

muči, ima Bozanić problema sa novim papom...papa se da od kraja i počea propovijedat siromaštvo, poniznost i slične ljudske vrline....neće valjda sad Bozzy morat prodat audije i mečke? :D
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Ima li tko iskustva sa kupnjom preko Kylinelectronic?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Zaključano