čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: čavrljanje
Tako ti i treba kad ljubiš reptile umjesto žena! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ma ona je moja ljubav... voli doci spavati kod mene u krevet kad sam sam... Jedno jutro nakon sto smo tako spavali skupa je izlegla 24 jaja
Pa, sada bar znamo kako su došli oni reptili na vlast o kojima priča David Icke
Na drugu stranu, ekipa u srbiji namjerno postavili lažni članak pun gluposti u časopis: http://www.jutarnji.hr/pobuna-protiv-kv ... a/1128442/ ovo me podsjetilo na jedan drugi znanstveni časopis i na članak u njeu. radilo se o ozbiljnoj studiji o tome na koje, koliko i kakve su načine umrli ili bili ozljeđeni ljudi u svim Asterix stripovima ikada izdanim.
Na drugu stranu, ekipa u srbiji namjerno postavili lažni članak pun gluposti u časopis: http://www.jutarnji.hr/pobuna-protiv-kv ... a/1128442/ ovo me podsjetilo na jedan drugi znanstveni časopis i na članak u njeu. radilo se o ozbiljnoj studiji o tome na koje, koliko i kakve su načine umrli ili bili ozljeđeni ljudi u svim Asterix stripovima ikada izdanim.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Mislim da bi te trebalo prijaviti Luki Omenu..drvosjeca je napisao/la:Ma ona je moja ljubav... voli doci spavati kod mene u krevet kad sam sam... Jedno jutro nakon sto smo tako spavali skupa je izlegla 24 jaja
Čitam kako vlada opet povećava PDV. MOji prijedlog za uštedu i rezove je da zamijenimo vladu slijedećim pseudokodom:
AKO fali_novaca ONDA {
povećaj pdv;
smanji penzije && plaće u javnom sektoru;
}
S obzirom da nitko nije pomaknu prstom da se poradi na gospodarstvu, mislim da bi komotno ovime mogli riješiti dosta toga. Čujem isto da navodno neka ministarstva rade bolje bez politički imenovinaih vođa (ali to su samo glasine), tako da bi možda državi ukupno bilo bolje bez političara

AKO fali_novaca ONDA {
povećaj pdv;
smanji penzije && plaće u javnom sektoru;
}
S obzirom da nitko nije pomaknu prstom da se poradi na gospodarstvu, mislim da bi komotno ovime mogli riješiti dosta toga. Čujem isto da navodno neka ministarstva rade bolje bez politički imenovinaih vođa (ali to su samo glasine), tako da bi možda državi ukupno bilo bolje bez političara
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
moje je, a vjerujem i da sva druga u prelaznom razdoblju kad je smjena vlasti rade ko sat.. bivši šefovi po političkoj liniji spremaju ladice i od silnog osobnog jada ne brinu za ništa, a novi još nisu postavljeni.. ehh, ta 2-3 mjeseca vlada idila jer svi koji i inače rade, rade sami bez smjernica i pritiska ono što trebaju raditi (a ne što im kažu da rade) no jbg, kratko je to 2-3 mjesec no dobro je što se periodički ponavljashrike je napisao/la: Čujem isto da navodno neka ministarstva rade bolje bez politički imenovinaih vođa (ali to su samo glasine), tako da bi možda državi ukupno bilo bolje bez političara![]()
![]()
- PunkBastard
Ma ova demokracija radi samo kada treba izabrati nekoga od njih a kada treba odlučivati o takvim stvarima kao rezanje troškova, ništa.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Cooleech
- Moderator
Ispravna funkcija bi bila:
AKO fali_novca ONDA {
ukloni_vladu
smanji_PDV
ne_diraj_place
}
..čime bi se POVEĆALA potrošnja, što je i cilj. Time bi se postiglo da je novac u opticaju, a ne u čarapama i madracima.
AKO fali_novca ONDA {
ukloni_vladu
smanji_PDV
ne_diraj_place
}
..čime bi se POVEĆALA potrošnja, što je i cilj. Time bi se postiglo da je novac u opticaju, a ne u čarapama i madracima.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
cooleechu, nema te na ircu! Spajaj seCooleech je napisao/la:Ispravna funkcija bi bila:
AKO fali_novca ONDA {
ukloni_vladu
smanji_PDV
ne_diraj_place
}
- Cooleech
- Moderator
NA ZAPOVIJED!!!