čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Cooleech
Moderator
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la Cooleech »

Tako ti i treba kad ljubiš reptile umjesto žena! :hihi
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
drvosjeca
Spol: H

Post Postao/la drvosjeca »

Ma ona je moja ljubav... voli doci spavati kod mene u krevet kad sam sam... Jedno jutro nakon sto smo tako spavali skupa je izlegla 24 jaja
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Pa, sada bar znamo kako su došli oni reptili na vlast o kojima priča David Icke :)

Na drugu stranu, ekipa u srbiji namjerno postavili lažni članak pun gluposti u časopis: http://www.jutarnji.hr/pobuna-protiv-kv ... a/1128442/ ovo me podsjetilo na jedan drugi znanstveni časopis i na članak u njeu. radilo se o ozbiljnoj studiji o tome na koje, koliko i kakve su načine umrli ili bili ozljeđeni ljudi u svim Asterix stripovima ikada izdanim.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

drvosjeca je napisao/la:Ma ona je moja ljubav... voli doci spavati kod mene u krevet kad sam sam... Jedno jutro nakon sto smo tako spavali skupa je izlegla 24 jaja
Mislim da bi te trebalo prijaviti Luki Omenu..
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Čitam kako vlada opet povećava PDV. MOji prijedlog za uštedu i rezove je da zamijenimo vladu slijedećim pseudokodom:

AKO fali_novaca ONDA {
povećaj pdv;
smanji penzije && plaće u javnom sektoru;
}
S obzirom da nitko nije pomaknu prstom da se poradi na gospodarstvu, mislim da bi komotno ovime mogli riješiti dosta toga. Čujem isto da navodno neka ministarstva rade bolje bez politički imenovinaih vođa (ali to su samo glasine), tako da bi možda državi ukupno bilo bolje bez političara :D :D :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

shrike je napisao/la: Čujem isto da navodno neka ministarstva rade bolje bez politički imenovinaih vođa (ali to su samo glasine), tako da bi možda državi ukupno bilo bolje bez političara :D :D :D
moje je, a vjerujem i da sva druga u prelaznom razdoblju kad je smjena vlasti rade ko sat.. bivši šefovi po političkoj liniji spremaju ladice i od silnog osobnog jada ne brinu za ništa, a novi još nisu postavljeni.. ehh, ta 2-3 mjeseca vlada idila jer svi koji i inače rade, rade sami bez smjernica i pritiska ono što trebaju raditi (a ne što im kažu da rade) no jbg, kratko je to 2-3 mjesec no dobro je što se periodički ponavlja :mrgreen:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Ma ova demokracija radi samo kada treba izabrati nekoga od njih a kada treba odlučivati o takvim stvarima kao rezanje troškova, ništa.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Cooleech
Moderator

Ispravna funkcija bi bila:
AKO fali_novca ONDA {
ukloni_vladu
smanji_PDV
ne_diraj_place
}
..čime bi se POVEĆALA potrošnja, što je i cilj. Time bi se postiglo da je novac u opticaju, a ne u čarapama i madracima.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Cooleech je napisao/la:Ispravna funkcija bi bila:
AKO fali_novca ONDA {
ukloni_vladu
smanji_PDV
ne_diraj_place
}
..čime bi se POVEĆALA potrošnja, što je i cilj. Time bi se postiglo da je novac u opticaju, a ne u čarapama i madracima.
cooleechu, nema te na ircu! Spajaj se
Cooleech
Moderator

NA ZAPOVIJED!!! :D
Zaključano