čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

Ja mislim da je punk riješio sve svoje probleme, ispunio sve snove i planove i sada mu je dosadno te razmišlja što bi mogao iduće.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

PunkBastard je napisao/la:@zole, pivo ne pomaže, a "prijatelji" koji samo govore o tome kako su u subotu bili pijani ili kako će sljedeće subote opet biti pijani mi idu na živce, ovdje gdje živim u radijusu 20 km ima max 10 geekova i inteligentnijih ljudi s kojima je isplativo razgovarati ali ići 15-20 km samo zbog jednog piva/kave/kole se ne isplati

@bertone, ne nemam curu jer kako su muški ovdje, takve su i ženske, ne treba mi neka nasumična kojoj je IQ manji od brojčane vrijednosti duljine šibice nego neka normalna kakvu je u cijeloj hrvatskoj prokleto teško naći. Ili možda pitaš zbog navikakavanja na te stvari ?
svarno ne znam jel su bolji oni problemi koje si prije opisao ili ove koje si sada... odseli se :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

prika moj, šta bi da nemaš internet?? kako bi tek onda komunicira sa normalnim ljudima? sidneš na bajk i odeš 10-15 km, napričaš se sa prijateljima, popiješ 2 pive i onda se danima vraćaš doma :D
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Danas će u Našicama i bližoj okolici biti veselo :lol:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ravn ... 04325.html
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shicy

Post Postao/la shicy »

170 kg marihuane...svi su k'o Bob Marley :D
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Shicy je napisao/la:170 kg marihuane...svi su k'o Bob Marley :D
Uništeno je: 143 kilograma heroina, 9 kilograma kokaina, 1102 kilograma marihuane i hašiša, 2044 komada tableta metadona, 44642 komada raznih tableta te ostala ilegalna opojna sredstava ili proizvodi/predmeti s tragovima droge.

Od kuda im ovih 170 kg, nemam pojma.. vjerojatno hrvatsko istraživačko (c/p) novinarstvo :mrgreen:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la: sidneš na bajk i odeš 10-15 km, napričaš se sa prijateljima, popiješ 2 pive i onda se danima vraćaš doma :D
:thmb-up
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

shrike je napisao/la:Ja mislim da je punk riješio sve svoje probleme, ispunio sve snove i planove i sada mu je dosadno te razmišlja što bi mogao iduće.
Ma nije još, trenutno je na faksu ali nikako da krenem, tek 30. 09. počinje.
zole052 je napisao/la: svarno ne znam jel su bolji oni problemi koje si prije opisao ili ove koje si sada... odseli se :)
To mi je u planu nakon faksa, završim faks, ako se uspijem odmah zaposlit (IT sektor) radim nekih 2 godine da skupim para i u Australiju.
Bertone je napisao/la:Danas će u Našicama i bližoj okolici biti veselo :lol:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ravn ... 04325.html
Neće, na žalost, jednom su spaljivali dok sam još u srednju tamo išao pa ništ.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ja sam se upravo vratio sa biciklom sa mora i okupao se narvno, moj pokusaj vracanja u zen fazu :)
drvosjeca
Spol: H

Post Postao/la drvosjeca »

Sutra moram na dogovor za neki ozbiljniji poslic a cijeli nos mi razderan :nee . Isao svojoj iguanici od metar i pol dati pusu pa ju nesta puklo i scepala me za nos.
Inace je dobra, jako dobrocudna i pitoma, ali nekad je pukne reptilska iskrica u glavi
Zaključano