čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Ja mislim da je punk riješio sve svoje probleme, ispunio sve snove i planove i sada mu je dosadno te razmišlja što bi mogao iduće.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
svarno ne znam jel su bolji oni problemi koje si prije opisao ili ove koje si sada... odseli sePunkBastard je napisao/la:@zole, pivo ne pomaže, a "prijatelji" koji samo govore o tome kako su u subotu bili pijani ili kako će sljedeće subote opet biti pijani mi idu na živce, ovdje gdje živim u radijusu 20 km ima max 10 geekova i inteligentnijih ljudi s kojima je isplativo razgovarati ali ići 15-20 km samo zbog jednog piva/kave/kole se ne isplati
@bertone, ne nemam curu jer kako su muški ovdje, takve su i ženske, ne treba mi neka nasumična kojoj je IQ manji od brojčane vrijednosti duljine šibice nego neka normalna kakvu je u cijeloj hrvatskoj prokleto teško naći. Ili možda pitaš zbog navikakavanja na te stvari ?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
prika moj, šta bi da nemaš internet?? kako bi tek onda komunicira sa normalnim ljudima? sidneš na bajk i odeš 10-15 km, napričaš se sa prijateljima, popiješ 2 pive i onda se danima vraćaš doma 
Danas će u Našicama i bližoj okolici biti veselo
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ravn ... 04325.html
170 kg marihuane...svi su k'o Bob Marley 
Uništeno je: 143 kilograma heroina, 9 kilograma kokaina, 1102 kilograma marihuane i hašiša, 2044 komada tableta metadona, 44642 komada raznih tableta te ostala ilegalna opojna sredstava ili proizvodi/predmeti s tragovima droge.Shicy je napisao/la:170 kg marihuane...svi su k'o Bob Marley
Od kuda im ovih 170 kg, nemam pojma.. vjerojatno hrvatsko istraživačko (c/p) novinarstvo
Shicy je napisao/la: sidneš na bajk i odeš 10-15 km, napričaš se sa prijateljima, popiješ 2 pive i onda se danima vraćaš doma
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- PunkBastard
- Spol: M
Ma nije još, trenutno je na faksu ali nikako da krenem, tek 30. 09. počinje.shrike je napisao/la:Ja mislim da je punk riješio sve svoje probleme, ispunio sve snove i planove i sada mu je dosadno te razmišlja što bi mogao iduće.
To mi je u planu nakon faksa, završim faks, ako se uspijem odmah zaposlit (IT sektor) radim nekih 2 godine da skupim para i u Australiju.zole052 je napisao/la: svarno ne znam jel su bolji oni problemi koje si prije opisao ili ove koje si sada... odseli se
Neće, na žalost, jednom su spaljivali dok sam još u srednju tamo išao pa ništ.Bertone je napisao/la:Danas će u Našicama i bližoj okolici biti veselo![]()
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
ja sam se upravo vratio sa biciklom sa mora i okupao se narvno, moj pokusaj vracanja u zen fazu 
Sutra moram na dogovor za neki ozbiljniji poslic a cijeli nos mi razderan
. Isao svojoj iguanici od metar i pol dati pusu pa ju nesta puklo i scepala me za nos.
Inace je dobra, jako dobrocudna i pitoma, ali nekad je pukne reptilska iskrica u glavi
Inace je dobra, jako dobrocudna i pitoma, ali nekad je pukne reptilska iskrica u glavi