čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la bertone »

@shrike, ma sve je to normalno.. ja sam tek prije par godina saznao što je "šugaman"
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shicy

Post Postao/la shicy »

sve je to ok ;)
nisam ni ja zna šta su fruštuk i gablec...pa ispalo da je to marenda aka doručak :)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

e vidiš, meni je fruštuk (ili frištik) i gablec normalno. Za šugaman nisam čuo. Inače sada radim na proxyu jer ovaj javni wifi me zeza sa ograničenjima, a plus, jedna rođakinja uskoro ide na 2 godine u zemlju u kojoj je skype zabranjen na razini države pa treba to zaobići :D

Dok to ne radim razmišljam o tome kako da sada popravim veš mašinu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
holden

Post Postao/la holden »

Ćao ljudi, imam jednu molbu, ako ima neko minut viška vremena. Naime, registrovao sam se na SpiderOak, i sad tražim način da povećam kapacitet mog storagea, pa bi mi trebalo, ako neko želi pomoći, da se registruje putem ovog referral linka:

https://spideroak.com/download/referral ... c68c9773b4

Jer za svaki reg dobijam 1GB mesta.

Unapred zahvalan!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Kontam si ja sad, kadgod vidim neke stvari "čudno" ostavljene ili postavljene, smeta mi užasno i kontam da imam blagi OCD evo npr. smeta mi kada je prekidač u položaju uključeno ako je pritisnut gore, smeta mi ako su lijeva i desna strana bilo čega nesimetrične (gore i dolje je ok), smeta mi ako ladica nije do kraja zatvorena, smeta mi ako je bilo kakva tuba otvorena, ako je kemijska olovka otvorena, smeta mi kada netko istiskuje nešto iz tube od polovice umjesto od dna, smeta mi ako je toalet papir bilo kako postavljen osim ovako (lijevo):
slika
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
zole052

Post Postao/la zole052 »

PunkBastard je napisao/la:Kontam si ja sad, kadgod vidim neke stvari "čudno" ostavljene ili postavljene, smeta mi užasno i kontam da imam blagi OCD evo npr. smeta mi kada je prekidač u položaju uključeno ako je pritisnut gore, smeta mi ako su lijeva i desna strana bilo čega nesimetrične (gore i dolje je ok), smeta mi ako ladica nije do kraja zatvorena, smeta mi ako je bilo kakva tuba otvorena, ako je kemijska olovka otvorena, smeta mi kada netko istiskuje nešto iz tube od polovice umjesto od dna, smeta mi ako je toalet papir bilo kako postavljen osim ovako (lijevo):
slika
izadji na pivo sa prijateljima i opusti se malo...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

@Punk, nemaš curu.. jel? :lol:
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

:thmb-up

stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

@zole, pivo ne pomaže, a "prijatelji" koji samo govore o tome kako su u subotu bili pijani ili kako će sljedeće subote opet biti pijani mi idu na živce, ovdje gdje živim u radijusu 20 km ima max 10 geekova i inteligentnijih ljudi s kojima je isplativo razgovarati ali ići 15-20 km samo zbog jednog piva/kave/kole se ne isplati

@bertone, ne nemam curu jer kako su muški ovdje, takve su i ženske, ne treba mi neka nasumična kojoj je IQ manji od brojčane vrijednosti duljine šibice nego neka normalna kakvu je u cijeloj hrvatskoj prokleto teško naći. Ili možda pitaš zbog navikakavanja na te stvari ?
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

ma ispalio sam to da te malo razvedrim :-D
.. iako ima i istine u tome da se uz curu/ženu privikneš na svašta, a ako preteruju, onda ni 10-15 km zbog čašice normalnog razgovora nije predaleko ;)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200

ZEN
"What do you want?"