Bilo bi ubercool kad bi radio tamoLutherus je napisao/la:
Pa do 15.5 je otvoren
Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
U Ri na Kantridi imas dobru karting stazu 
@Fugu
Nabavi milijun dollara
http://www.lotuscars.com/gb/racing/type-125
@Heisenberg
Prestani stalno quoteati
@Fugu
Nabavi milijun dollara
http://www.lotuscars.com/gb/racing/type-125
@Heisenberg
Prestani stalno quoteati
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Onda da pisem @ pored svakog imena?
Nema smisla.
Nema smisla.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Mislim da bi milju pametnije utrošio.
Ne znam, zadnje cca 3 godine sam se full ohladio od formule 1. Prije sam bio lud za njom, nisam propustio trku od dječačkih dana. Imao u malom prstu momčadi i vozače... A sad, u 3 godine sam pogledal 1 trku. Probe radi. I to ne cijelu. Pustil sam sliku s mađarske TV, jer oni prenose u 1080i, a zvuk s iskona. Brzo sam odustao. Dosadilo mi je, jednostavno.
Ne znam, zadnje cca 3 godine sam se full ohladio od formule 1. Prije sam bio lud za njom, nisam propustio trku od dječačkih dana. Imao u malom prstu momčadi i vozače... A sad, u 3 godine sam pogledal 1 trku. Probe radi. I to ne cijelu. Pustil sam sliku s mađarske TV, jer oni prenose u 1080i, a zvuk s iskona. Brzo sam odustao. Dosadilo mi je, jednostavno.
Where there is a gui there's a way.
Ja uglavnom pratim statistiku i tehnicke promjene, utrku pogledam tu i tamo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
U zadnje vrijeme sam i ja poceo aktivno pratit aerodinamiku i ostale inzinjerske mogucnosti (u manjku bolje rijeci) samih bolida.
Bodovi me sve manje i manje interesiraju.
Bodovi me sve manje i manje interesiraju.
Mi smo se debelo spremali jedne godine na A1 ring u Austriju na trku, ali se izjalovilo u zadnji čas.
Tako da nikad nisam bio uživo.
A1 se više ne vozi, zar ne?

Tako da nikad nisam bio uživo.
A1 se više ne vozi, zar ne?
Where there is a gui there's a way.
Zadnji put se na A1 ringu vozilo 2011.