Ubuntu 12.10

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Tomislav001

Re: Ubuntu 12.10

Post Postao/la Tomislav001 »

Shicy je napisao/la:mislim da ti, s obzirom na korisnička iskustva, upgrade nije najmudrije rješenje.
po logici stvari, ne bi ti smjelo formatirati hdd
Ok, pričekat ću još par mjeseci. :D
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Ne formatira hard.
Ja sam napravio upgrade i ne vidim bas velikih razloga za njega. Novosti i nisu bas neke a 12.04 mi izgleda stabilnije.
Grof
Site Admin

Ubuntu 12.10

Post Postao/la Grof »

Drzite se LTSa. Kod Ubuntua su najgore verzije odmah iza LTS izdanja, jer krenu eksperimenti koji se trebaju ustabiliti do idućeg LTSa ;)
zole052

Re: Re: Ubuntu 12.10

Post Postao/la zole052 »

Grof je napisao/la:Drzite se LTSa.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Captain Hook

Post Postao/la Captain Hook »

Ja sam zadoljovan sa Lubuntu 12.10.. pa sve normalno radi kao i 12.04. možda vi imate neka prevelika očekivanja,šta bi trebao - da vam pravi ručak?
Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Captain Hook je napisao/la:Ja sam zadoljovan sa Lubuntu 12.10.. pa sve normalno radi kao i 12.04. možda vi imate neka prevelika očekivanja,šta bi trebao - da vam pravi ručak?
lose si shvatio... sto se tice lubuntua i xubuntua definitivno preci na novu verziju, ubuntu ostati na 12.04 a sto se kubuntua tice ne bih znao...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Abnormal

Post Postao/la Abnormal »

Kolko sam shvatio Shuttlewotha sve ove verzije Ubuntua koje sada imamo nisu gotov operativni sustav, nego samo dio njegova razvoja, a taj operativni sustav će zapravo biti u potpunosti razvijen tek izlaskom verzije 14.04. Tek će ta verzija biti kompletan operativni sustav kakvim ga on želi i to će biti verzija koja će raditi na računalima, mobitelima, tabletima i televizorima.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abnormal je napisao/la:Kolko sam shvatio Shuttlewotha sve ove verzije Ubuntua koje sada imamo nisu gotov operativni sustav, nego samo dio njegova razvoja, a taj operativni sustav će zapravo biti u potpunosti razvijen tek izlaskom verzije 14.04. Tek će ta verzija biti kompletan operativni sustav kakvim ga on želi i to će biti verzija koja će raditi na računalima, mobitelima, tabletima i televizorima.
i meni izgleda da su sve verzije osim lts-a ko neke bete di se isprobava nove tehnologije... a to mi se cak i malo svidja...
shicy

Post Postao/la shicy »

a ono, mogli su onda ta međuizdanja nazvat betama, ali dobro ;)
mislim da je Ubuntu korisnicima ipak najbolje držati se LTS izdanja umjesto skakati na svaku novu verziju..
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:a ono, mogli su onda ta međuizdanja nazvat betama, ali dobro ;)
mislim da je Ubuntu korisnicima ipak najbolje držati se LTS izdanja umjesto skakati na svaku novu verziju..
prije to nije bilo tako ali sada sve vise je... ovisi sta covjek zeli
Odgovori