Natječaj za LZS logo

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Hugo
Spol: M
Kontakt:

Re: Natječaj za LZS logo

Post Postao/la Hugo »

CaM je napisao/la:Naravno, no zato nije dobro napisati da je najbolji ili najlošiji, jer je to subjektivno, a posebno ne napisati da je najbolji do sad ...
Ok, ali što više ljudi kaže za neki logo da je najbolji, to veće šanse taj logo ima za prolazak u final 5.. :)
CaM je napisao/la:Meni osobno su svi radovi na neki način dobri ... tu ne ubrajam svoje jer njih ne mogu komentirati ...
I meni su svi dobri, i imaju smisla, ali se opet moraju odabrati oni najbolji.. Ja također tu ne ubrajam svoje.. :mrgreen:
zole052 je napisao/la:covjece nema kraja natjecaju :mrgreen:
Baš! :D
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
CaM
Kontakt:

Post Postao/la CaM »

zole052 je napisao/la:
CaM je napisao/la: ...tu ne ubrajam svoje jer njih ne mogu komentirati ...
Ma sta nemozes :mrgreen: Sema je u tome da podsvesno nagovoris ljude da glasaju za tvoje radove rofl
Kak si me prokužil, u stvari gornja poruka sadrži sublimalni utjecaj na osobe koje ju čitaju rofl
CaM
Kontakt:

Post Postao/la CaM »

Hugo je napisao/la:<cut>... Ok, ali što više ljudi kaže za neki logo da je najbolji, to veće šanse taj logo ima za prolazak u final 5.. :) ...<cut>
Možda, no reći da je neki uradak NAJbolji do sada na subjektivnoj osnovi nije OK prema ostalim radovima.
Jednako tome je i ono diskreditiranje prva tri radova uspoređujući ih sa nekim tamo drugim logom ...
;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Po meni bi ovako trebo ici natjecaj:

1. Autori salju prijedloge

2. Na kraju prvog kruga glavesine biraju 5 najboljih koji najbolje predstavljaju nas portal

3. Clanovi foruma glasaju za najbolji od tih 5

- komentari o logoima prije kraja prvog kruga nemaju utjecaj na odabir top 5 nego su samo smjernice autorima

- nakon kraja prvog kruga, kada se zna tko je u finalu, blokirati otvaranje novih accounta jer cu ih inace otvoriti barem desetak laznih i glasati za sebe ako upadnem u finale rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

CaM je napisao/la:Možda, no reći da je neki uradak NAJbolji do sada na subjektivnoj osnovi nije OK prema ostalim radovima.
Objektivno gledajući, svi su radovi odlični, i svi zadovoljavaju postavljene uvjete:
Logotip bi trebao imati dodirnih točaka s Linuxom, a poželjno je da simbolizira i nešto od onog čime se ova stranica već duže vremena diči: otvorenost, spremnost pomoći, njegovanje zajednice i promicanje otvorenog i slobodnog softvera.
Tako da, i da se postavila anketa u ovoj temi, najboljih pet logotipa bi bili odabrani subjektivnom procjenom pojedinaca na forumu.. :)
zole052 je napisao/la:nakon kraja prvog kruga, kada se zna tko je u finalu, blokirati otvaranje novih accounta jer cu ih inace otvoriti barem desetak laznih i glasati za sebe ako upadnem u finale rofl
:D
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
CaM
Kontakt:

Post Postao/la CaM »

zole052 je napisao/la:<cut>... jer cu ih inace otvoriti barem desetak laznih i glasati za sebe ako upadnem u finale rofl
rofl
opet na glas razmiljaš :D

@Hugo
Jedno je glasanje a drugo je tvrditi da je neki rad najbolji do sad ... no OK, ja sam ionako staro gunđalo koje nije uzelo današnju dozu X-a jer nisam u petak otiašo po njih :D
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

zole052 je napisao/la:Po meni bi ovako trebo ici natjecaj:

1. Autori salju prijedloge

2. Na kraju prvog kruga glavesine biraju 5 najboljih koji najbolje predstavljaju nas portal

3. Clanovi foruma glasaju za najbolji od tih 5

- komentari o logoima prije kraja prvog kruga nemaju utjecaj na odabir top 5 nego su samo smjernice autorima

- nakon kraja prvog kruga, kada se zna tko je u finalu, blokirati otvaranje novih accounta jer cu ih inace otvoriti barem desetak laznih i glasati za sebe ako upadnem u finale rofl
Pa tako i ide natjecaj. S tim da nam je ipak vazno sto ljudi misle o radovima. Ali samo kao smjernice. Mozete 100 puta glasati za sebe, ali ako rad ne zadovoljava, nista od njega.
A sto se tice duzine trajanja, dajemo fer sansu i onima manje spretnima. Mozda se predomisle, nauce raditi u Inkascapeu i naprave remek djelo. ;) :bleh
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko je napisao/la: A sto se tice duzine trajanja, dajemo fer sansu i onima manje spretnima. Mozda se predomisle, nauce raditi u Inkascapeu i naprave remek djelo. ;) :bleh
To pokusavas naci nesto dobro u necemu losem... neka, treba uvijek tako, to i ja radim :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
CaM
Kontakt:

Post Postao/la CaM »

Suko je napisao/la: Pa tako i ide natjecaj. S tim da nam je ipak vazno sto ljudi misle o radovima. Ali samo kao smjernice. Mozete 100 puta glasati za sebe, ali ako rad ne zadovoljava, nista od njega.
A sto se tice duzine trajanja, dajemo fer sansu i onima manje spretnima. Mozda se predomisle, nauce raditi u Inkascapeu i naprave remek djelo. ;) :bleh
Suko prije daljnjeg čitanja popi nešto za smirenje :)
S tim da nam je ipak vazno sto ljudi misle o radovima. Ali samo kao smjernice.
OK je da članovi zajednice LZS mogu iznositi miljenja na radove. No kad član LZS tima odmah prvi dan neke radove usporedje sa HZZ i time ih odma obilježava negativno to nije OK ...
Također neki rad proglašavati najboljim nije OK ...
Sa druge strane ako članovi LZS zajednice nemaju utjecaj na izbor loga svojim komentarima, onda ni izjašnjavanje, pa i u vidu smjernica nema koristi :)
Mozete 100 puta glasati za sebe, ali ako rad ne zadovoljava, nista od njega.
A što ako zadovoljava ?
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ajde ljudi dosta suvisnih komentara, kako su glavesine zamislili tako ide... trosite energiju na nove logoe, nesto svi zabusavaju zadnje vrijeme.

A to da ce komentirati i govoriti ovaj mi je najbolji to je normalno, jedino nije lijepo sprdati se oko necijeg rada.
Odgovori