Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

gušter
Spol: M

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la gušter »

..ljudi zabrijali ste.. ja se šalim :?
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

zole052 je napisao/la:
dalibor.klobucaric je napisao/la:neznam zašto ali ovo mi je presmješno
via facebook via Siniša Mareković
A to je netko izgimpo ;)
Siniša Mareković nema gimp lik je na MAC-u i Fotošopu...

Nadalje..

neko je komentiral da je ovaj ipernar neki vjernik, da i ja znam i znam da lik već "naštrunfal nekaj" inače... moram priznati njegova "ideologija" ima smisla, ali radikalizam i načini probijanja u javnosti ru malo... hmm radikalni.. never the les... ako se odvaži i ovim načinom nekaj postigne... skidam mu kapu...

Ivica zemlja za seljaka... I svaki seljak svojoj zemlji ne???
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ako pažljivo pogledate vidjet će te da on ne nudi nikakav konkretni plan, osim praznih fraza kao i ostale stranke "ja ću sve srediti", "uz mene će ići prosperitet", a onda počne pričati o feudalizmu i fašizmu i boga pitaj što sve ne demonstrirajući totalno neznanje i nepoznavanje ni osnovnih koncepata o kojima govori.
Najobičniji argumentum ad hitlerum i ad hominem.
Čak štoviše, ideja koju je iznio, "nacionalizacija banaka" koju bi vjerojatno proveo nasilnom metodom bi državu hrvatsku jednostavno anihilirala. Naravno, to bi bila vrlo populistička odluka koju bi svi pozdravali, ali idući mjeseca kada bi nezaposlenost bila /zbog lančane reakcije) 90%, krv bi svi pišali i pitali se " a što je bilo?!".
Ako se banke žele nacionalizirati dovoljno je otkupiti 50%+1 dionicu banke, a kako to nitko ne radi - ništa od nacionalizacije. Čim dopustite anarhiju u jednom aspketu, anarhija će biti svugdje.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Markec

Post Postao/la Markec »

ja ono čitam da su se među prosvjednicima našli i policajci u civilu, kako lipo od njih :D drugi put bi prosvjednici trebali biti obučeni u policajce :D :D
Markec

Post Postao/la Markec »

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/ ... tml?pos=n0
Odvjetnik Anto Nobilo za PortalOko potvrdio je kako će Pernara braniti besplatno, ako on to bude htio.
gušter

Post Postao/la gušter »

Neznam zašto ekipa sad u ovim prosvjedima traži neku političku opciju koja bi donila važne gospodarske odluke? Prosvjedi su čisti građanski neposluh i poruka da se narod neda zajebavat, zašto sad od tog pernara tražit da bude idući ministar ili premjer, njegova zadaća je čisto aktivistička, prosvjedima se daje do znanja i ovoj i idučoj vlasti da nismo ovce. Zato kapa do poda pernaru i ekipi, pa čak i ako će zastrašit političare, neka isčupaju još koji prometni znak i čačkaju malo policiju s njime, ovi političari su narodu napravili puno gorih stvari zašto bi mi bili tolerantni prema njima.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

shrike je napisao/la:Ako pažljivo pogledate vidjet će te da on ne nudi nikakav konkretni plan, osim praznih fraza kao i ostale stranke "ja ću sve srediti", "uz mene će ići prosperitet", a onda počne pričati o feudalizmu i fašizmu i boga pitaj što sve ne demonstrirajući totalno neznanje i nepoznavanje ni osnovnih koncepata o kojima govori.
Najobičniji argumentum ad hitlerum i ad hominem.
Čak štoviše, ideja koju je iznio, "nacionalizacija banaka" koju bi vjerojatno proveo nasilnom metodom bi državu hrvatsku jednostavno anihilirala. Naravno, to bi bila vrlo populistička odluka koju bi svi pozdravali, ali idući mjeseca kada bi nezaposlenost bila /zbog lančane reakcije) 90%, krv bi svi pišali i pitali se " a što je bilo?!".
Ako se banke žele nacionalizirati dovoljno je otkupiti 50%+1 dionicu banke, a kako to nitko ne radi - ništa od nacionalizacije. Čim dopustite anarhiju u jednom aspketu, anarhija će biti svugdje.
i nadalje se sve svodi na pokušaj privlačenja pažnje na sebe.
jedna stvar je da su se ljudi trgnuli a druga je nečij egoizam i želja za zamječivanjem.
ali jedna stvar mi presmiješna.vladu naziva fašistima a njegovi sljedbenici tjekom demonstracija i pravljenja nereda uzvikuju fašističke poklike :twisted:
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

gušter je napisao/la:Neznam zašto ekipa sad u ovim prosvjedima traži neku političku opciju koja bi donila važne gospodarske odluke? Prosvjedi su čisti građanski neposluh i poruka da se narod neda zajebavat, zašto sad od tog pernara tražit da bude idući ministar ili premjer, njegova zadaća je čisto aktivistička, prosvjedima se daje do znanja i ovoj i idučoj vlasti da nismo ovce. Zato kapa do poda pernaru i ekipi, pa čak i ako će zastrašit političare, neka isčupaju još koji prometni znak i čačkaju malo policiju s njime, ovi političari su narodu napravili puno gorih stvari zašto bi mi bili tolerantni prema njima.

Uvijek sam imao dojam da je onaj tko ruši sustav (buni se protiv A) dužan predložiti superiornu verziju toga što ruši.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

shrike je napisao/la:Uvijek sam imao dojam da je onaj tko ruši sustav (buni se protiv A) dužan predložiti superiornu verziju toga što ruši.
Takvo što bi zahtijevalo, kao što je Grof napisao negdje na ovoj temi, puuuuuno više iskustva, znanja, sposobnosti, call it as you like, nego što ima ta "facebook ekipa" prosvjednika. I to nije moj naziv za njih; na barem dva domaća news portala su ih prozvali sličnim imenom; mislim da to dovoljno govori o tome koliko ih ozbiljno shvaćaju mediji, političari i svi ostali. :|
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Istina, ali nije on tako mlad i zelen da nije mogao dobro proučiti ekonomske teorije i funkcionalne modele stvarnih država i prema tome predložiti realno efektivne i kvalitetne stavke koje bi poboljšale stanje. On to nije niti pokušao, već samo ide sa praznim frazama - forma iznad svega.

Sve što vrijedi napraviti, vrijedi napraviti dobro.
Odgovori