Shicy je napisao/la:položio i zadnji ispit. sad malo![]()
![]()
![]()
![]()
pa onda malo
diplomski
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Shicy je napisao/la:položio i zadnji ispit. sad malo![]()
![]()
![]()
![]()
pa onda malo
diplomski
Svaka čufta stari!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ČestitkeShicy je napisao/la:položio i zadnji ispit. sad malo![]()
![]()
![]()
![]()
pa onda malo
diplomski
- holden
- Spol: M
Alal vera!
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
hvala svima 
Kakvi su ti sada planovi? kaniš odma sa diplomskim ili prvo odmor?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
Staromodan
Ja nisam hrabar kao Shrike, pa sam onoj koju volim poslao poruku preko interneta.
Znam da je to junački potez suprotan mom nadimku, ali ipak mislim da će manje boljeti njeno "ne" kada ga dobijem na taj način.
Jedino čekanje (potvrde da je pročitala poruku i njenog odgovora) pomalo jede živce, ustvari ono što je od njih ostalo.
Shicy, čestitam!
Znam da je to junački potez suprotan mom nadimku, ali ipak mislim da će manje boljeti njeno "ne" kada ga dobijem na taj način.
Jedino čekanje (potvrde da je pročitala poruku i njenog odgovora) pomalo jede živce, ustvari ono što je od njih ostalo.
Shicy, čestitam!
Vidiš, baš bi i ja mogao probati doći ispod nekog prozora i pjevati serenadeStaromodan je napisao/la:Ja nisam hrabar kao Shrike, pa sam onoj koju volim poslao poruku preko interneta.
Shicy, čestitam!
- Heisenberg
Shicy legendo!
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
mora bi brzinski riješit diplomski...odmor poslijeshrike je napisao/la:Kakvi su ti sada planovi? kaniš odma sa diplomskim ili prvo odmor?