A najbolje od toga je što se bune na sve strane i onda kada treba predati to žito ili štogod već voze, daju samo tako bez obzira na cijenu.calisto053 je napisao/la:Bas je ovaj dan bilo problema na prijelazu Zupanja-Orasje, ja bio. Glavna cesta je blokirana, pa se do prijelaza ide poljskim putevima kroz kukuruze.Vl@do je napisao/la:Traktori na cestama, holding u banani. Ne vidim u čemu je problem. Od svake zarađene kune cijeli život plaćam sva davanja i poreze (30-ak godinica staža), i još sam živ. Čak što više, živahan. Da ne spominjem da nikada nisam dobio ni lipe nikakvog "poticaja" za svoj rad. I ne pada mi na pamet zatvarati granične prijelaze. Uostalom nemam ni traktor s kojim bih izašao na cestu, čak i kada bi htio.
Svi su nakupovali ogromne traktore i mehanizaciju na kredit, a nemaju ni kune u dzepu, vec zive od poticaja. Pokrovca dovoljno dobro znam - cijeli zivot je bio neuredno spadalo koje je jedva prehranjivalo petoro djece, a sad dva ogromna traktora (ni jedan nije jeftiniji od barem 50.000 Eura) i hrpu masinerije, a vozi Kijinog dzipa i Opel Vectru. Sve je to zivot na debeli kredit i ogromno glasacko tijelo
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Odg: čavrljanje
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- retsam
Re: čavrljanje
Odličan članak: http://monopolizam.wordpress.com/2013/0 ... oprivredi/
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Točno tako. Zašto neki misle da su više vrijedni od ostalih? Pokušavao sam više puta postati samostalni obrtnik, poljoprivrednik, poduzetnik.... ali nije išlo i tako sam se pomirio s tim da radim za "nekoga". Mijenjam poslodavce po principu "gdje bolje tu dulje", a promijeniti ću i struku kada moje zanimanje izumre (što je malo vjerovatno).
U svakom slučaju protiv sam toga da mi netko priječi put na jednodnevni izlet na more, zato jer ima financ. problema u proizvodnji.
Pitao sam svog kuma (poljoprivrednika), što misli o svemu tome. Odgovorio je, da on nema tako skupi traktor s kojim bi izašao na prosvjed/blokadu.
Sve je time rekao.
U svakom slučaju protiv sam toga da mi netko priječi put na jednodnevni izlet na more, zato jer ima financ. problema u proizvodnji.
Pitao sam svog kuma (poljoprivrednika), što misli o svemu tome. Odgovorio je, da on nema tako skupi traktor s kojim bi izašao na prosvjed/blokadu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Poljoprivrednik? Što si uzgajao?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
@Shrike, velim da sam pokusao. Nisam uspio jer nosam imao dovoljno volje ili zivaca u borbi sa birokracijom. Ipak je za obicnog smrtnika najjednostavnije svaki mjesec primiti kakvu takvu placu.
Poslano sa T@njinog HTC-a.
Poslano sa T@njinog HTC-a.
Moj pogled na sve to.
Ako budem imao kuću, efintiivno sam si planirao saditi neke stvari za svoje potrebe. Primarno paradajz, ljute paprike, šumske jagode i krastavce.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Meni je cudno kad ljudi nemaju vrt. Zagorje > Zagrebshrike je napisao/la:Ako budem imao kuću, efintiivno sam si planirao saditi neke stvari za svoje potrebe. Primarno paradajz, ljute paprike, šumske jagode i krastavce.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Otišao mi ventilator na laptopu tako da su ove temperature standard. Srećom, ima funkciju koja ga ugasi kad dođe do kritične točke, samo problem je što se to događa često, pa sam više za mobitelom nego za laptopom.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje
Odmori se, zasluzio si!Fugu je napisao/la:Odo ja na more. Pozdrav svima!
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.