čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la shicy »

ma ništa čoviče...
luakit - FB, lzs i lutherusov blog otvoreni
thunderbird isto otvoren
1220 mb ram-a pa se ti braco misli...
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja i dalje obožavam te peseke i sve ih posvajam! Peseki su zakon!

EDIT:
OK, lažem. Sve su mi životinje zakon i želim doma zoološki vrt!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Shicy je napisao/la:..lutherusov blog otvoren
Eto izvora problemu :roll: spametan
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
shicy

Post Postao/la shicy »

nije, nije...odličan mu je blog ;)
eloop

Post Postao/la eloop »

Mislim da je do WebKit-a, u posljednje vrijeme uzima previse RAM-a. Cini me se da uopste ne dealocira memoriju, cesto moram restartovat brovser (dwb).
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
shicy

Post Postao/la shicy »

browseri i kded4 mi najviše cuclaju rama, ali browseri bezobrazno
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Shicy je napisao/la:browseri i kded4 mi najviše cuclaju rama, ali browseri bezobrazno
To je istina i uopće mi nije jasno na što odlazi sva ta memorija...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Traktori na cestama, holding u banani. Ne vidim u čemu je problem. Od svake zarađene kune cijeli život plaćam sva davanja i poreze (30-ak godinica staža), i još sam živ. Čak što više, živahan. Da ne spominjem da nikada nisam dobio ni lipe nikakvog "poticaja" za svoj rad. I ne pada mi na pamet zatvarati granične prijelaze. Uostalom nemam ni traktor s kojim bih izašao na cestu, čak i kada bi htio.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Samo prestani održavati lifotve po zgradama di žive naši političari i počet češ dobivati poticaje da će se sve prašiti!
calisto053
Moderator

Re: Odg: čavrljanje

Post Postao/la calisto053 »

Vl@do je napisao/la:Traktori na cestama, holding u banani. Ne vidim u čemu je problem. Od svake zarađene kune cijeli život plaćam sva davanja i poreze (30-ak godinica staža), i još sam živ. Čak što više, živahan. Da ne spominjem da nikada nisam dobio ni lipe nikakvog "poticaja" za svoj rad. I ne pada mi na pamet zatvarati granične prijelaze. Uostalom nemam ni traktor s kojim bih izašao na cestu, čak i kada bi htio.
Bas je ovaj dan bilo problema na prijelazu Zupanja-Orasje, ja bio. Glavna cesta je blokirana, pa se do prijelaza ide poljskim putevima kroz kukuruze.
Svi su nakupovali ogromne traktore i mehanizaciju na kredit, a nemaju ni kune u dzepu, vec zive od poticaja. Pokrovca dovoljno dobro znam - cijeli zivot je bio neuredno spadalo koje je jedva prehranjivalo petoro djece, a sad dva ogromna traktora (ni jedan nije jeftiniji od barem 50.000 Eura) i hrpu masinerije, a vozi Kijinog dzipa i Opel Vectru. Sve je to zivot na debeli kredit i ogromno glasacko tijelo
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Zaključano