probudi djete u sebi, budi malo znatizeljan a ne da uzmes sve zdravo za gotovo sto ti se servira od tako zvanih strucnjaka
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
a i farmacetske tvrtke su vec na milione dolara (da ne pretjerujem sa izosima koje ne znam) isplatiti kao odstetu za njihove ljekove koje je netko prije potvdio da su sigurni i ljekovi su se povlacili sa trzista ali o tome se jako malo pise i ako te ne zanima neces nikada saznati...
probudi djete u sebi, budi malo znatizeljan a ne da uzmes sve zdravo za gotovo sto ti se servira od tako zvanih strucnjaka
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Pa i jesam znatiželjan, ali ti samo iznosiš tvrdnje bez dokaza i onda se žališ jer ih ne prihvaćam. Ako 100 puta ponoviš laž, to ju ne čini istinom! vjeruješ u praktički sve teorije zavjere i imam dojam da ti je jedini potrebni argument za ijednu od njih samo to da idu kontra većine!
sad, kuda baš kondor, zar nije mogao biti neki svračak?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: čavrljanje
Imas nesto protiv Dr. Oza i Mr. Dzirla? :batineSuko je napisao/la:Sve ostalo je teski kriminal i stvari kojima se obmanjuju ljudi. A da ne kazem da tih nadrilijekova i nadrilijecnika ima kod nas sve vise, trebalo bi u zatvor staviti i one koji time reguliraju.
Ja moram imati skolu i valjanu licencu, a baba vracara travarica ne mora. Ko je tu lud?
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
kakav dokaz bi ti? da platim istrazivanje u nekom renomiranom istrazivackom centru? da nadjem neki clanak na internetu u nekom za tebe relevantnom portalu?shrike je napisao/la:Pa i jesam znatiželjan, ali ti samo iznosiš tvrdnje bez dokaza i onda se žališ jer ih ne prihvaćam. Ako 100 puta ponoviš laž, to ju ne čini istinom! vjeruješ u praktički sve teorije zavjere i imam dojam da ti je jedini potrebni argument za ijednu od njih samo to da idu kontra većine!
volis etiketirati ljude da ih omaloovazis ha?... ako drukcije ne ide mozda tako uspijes pa ti dusa bude na miru
ja volim sve pogledati i svakoga cuti a istinu stvaram sam sebi i ne volim je nametati drugima, ono sto sam pisao je bio samo poticaj za nekoga koga zanima
i pogledaj onaj dokumentarac sto je iv@n stavio, na prvi pogled isto nema nikakve veze kao kondor
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Gle, iznOsiš tvrdnje koje ne možeš dokazati i smatraš da ti dokaz nije potreban kako bi to smatrao istinitim. Znaš kako se to inače zove? čudiš se onda što ne uzimam to kao ozbiljno?
meni nije potrebno omalovažavat da se osjećam bolje. Ako si se našao uvrijeđenim ispričavam ti se, ali to i dalje ne mijenja neke činjenice.
meni nije potrebno omalovažavat da se osjećam bolje. Ako si se našao uvrijeđenim ispričavam ti se, ali to i dalje ne mijenja neke činjenice.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
i tvoje tvrdnje oko novinara i njivovim ponasanjem su bile bez dokaza samo sto svi znamo da je to tako pa te nitko ne trazi neku znanstvenu studiju o tome...shrike je napisao/la:Gle, iznOsiš tvrdnje koje ne možeš dokazati i smatraš da ti dokaz nije potreban kako bi to smatrao istinitim. Znaš kako se to inače zove? čudiš se onda što ne uzimam to kao ozbiljno?
jos nisi naveo sta bi smatrao dokazom za moje tvrdnje koje niti nisu tvrdnje pa i sam kazem da dosta toga mozda i nije istina...
po ne znam koji put ne pokusavam tebe uvjeriti u nista jer se vidi da imas svoja neka uvjerenja a to se ne mjenja preko noci...
nisam uvrijedjen ali ne moras me etiketirati kao nekog tko vjeruje u sve teorije urote pa na taj nacin odbacivati automatski sve sto ja kazem jer je daleko od toga...
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Ko jos ima bijelu majicu kad je gol?Bertone je napisao/la:ufff .. što je vani vruće
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
da vani... ja u stanu umirem pred ventilatoromBertone je napisao/la:ufff .. što je vani vruće