Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
Ja sam na Buttona i KimijaBertone je napisao/la:Nema veze .. ja ionako navijam za Kimija .. ma što vozio
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Bertone je napisao/la:Nema veze .. ja ionako navijam za Kimija .. ma što vozio
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Kako vozači vide stazu:
Covjece, pa oni jedva vide stazu, stvaro moras biti malo lud da bi to vozio. Ali najzanimljiviji dio cijelog bolida je iza vozaca 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
Definitivno jednom moram probat vozit.max360se je napisao/la:Covjece, pa oni jedva vide stazu, stvaro moras biti malo lud da bi to vozio. Ali najzanimljiviji dio cijelog bolida je iza vozaca
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Heisenberg
E da, da li su se javili na ono sto si poslao?Lutherus je napisao/la:![]()
![]()
samo da mi ga se dočepati
Možda karting?Heisenberg je napisao/la:Definitivno jednom moram probat vozit.max360se je napisao/la:Covjece, pa oni jedva vide stazu, stvaro moras biti malo lud da bi to vozio. Ali najzanimljiviji dio cijelog bolida je iza vozaca
Ne znam gdje F1 može probat običan smrtnik.
Možda na računalu?
Where there is a gui there's a way.
-
Lutherus
Pa do 15.5 je otvorenHeisenberg je napisao/la:E da, da li su se javili na ono sto si poslao?Lutherus je napisao/la:![]()
![]()
samo da mi ga se dočepati