Problemi i nedostaci GNU/Linuxa
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Problemi i nedostaci GNU/Linuxa
A gle, nek svatko sebe stavi u kožu nekog developera. Sigurno bi bilo lakše održavati program ako bi dobival podršku.
Opcenito je reprodukcija videa na Linuxu problem.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
malo sam preletio, neda mi se čitati baš sve. dosadno je, uvjek isto
ko otara ovakvu temu morao bi znati da ce biti ovako. osporedba sa vindovsima je realna, pa to su dva os-a. š čime ćeš usporediti, sa autom! ili možda s osx-om
, mada mi mek više leži od windovsa(ali fali mi desni klik)
što fali linuxsu, usporediš s oni što drugi os ima, a tebi treba, je tako. os naspram os-a
o onda genijalna izjava "linux nije vindovs". ma je, u dubinu duše oni su isti. operativni sistemi.
ko otara ovakvu temu morao bi znati da ce biti ovako. osporedba sa vindovsima je realna, pa to su dva os-a. š čime ćeš usporediti, sa autom! ili možda s osx-om
što fali linuxsu, usporediš s oni što drugi os ima, a tebi treba, je tako. os naspram os-a
o onda genijalna izjava "linux nije vindovs". ma je, u dubinu duše oni su isti. operativni sistemi.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Što s njom?Lutherus je napisao/la:Evo onda jedan. Full HD reprodukcija.
Odakle vam ovo?max360se je napisao/la:Opcenito je reprodukcija videa na Linuxu problem.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Jednostavno ne radi kako treba. Ne znam ako si ikad primjetio, ali ponekad se pojavljuju crta dvije na ekranu kod reprodukcije. Dio slike kasni sa drugim djelom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ne, uvijek je sve radilo perfektno (ako izuzmemo traljavi flash video).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
To ovisi o tome koliko paznje tome posvecujes i imas li oko za to. Blago tebi ako ti radi kako treba.
ovisu koji output imaš postavljen. meni šteka sa svakim osim x11. imam umplayer, ali misli da i vlc ima istu opciju
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
koristim VLC