Star trek fans

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Re: Star trek fans

Post Postao/la Lutherus »

U Dune svijeti teleport neće samo tako raditi jer nema spice :bleh
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Picard Named Best Star Trek Captain
http://www.startrek.com/article/picard- ... ek-captain
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Lost 'Star Trek' Episode to Be Filmed
http://www.forbes.com/sites/carolpinche ... be-filmed/
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

slika
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Researcher publishes specs for real Linux-powered Star Trek tricorder
http://arstechnica.com/gadgets/news/201 ... corder.ars
chule
Kontakt:

Post Postao/la chule »

Vidim da se ovdje odavno nije postalo pa rekoh "zašto ne?" :)

Početkom mjeseca je izašao trailer(link) za nadolazeći Star Trek Into Darkness pa me zanima kakva su vaša mišljenja?
Ja sam apsolutno oduševljen i jedva čekam ovaj nastavak *RED ALERT* :D
Kr1stian

Post Postao/la Kr1stian »

Mene su jako razočarali ( sa ovim predzadnjim filmom a sumnjam da bu i novi kaj bolji). Ko mali sam sedel zalijepljen u stolac kad god bi bila koja star trek serija, zbog star treka sam se počel i baviti astronomijom. Saki put sam ko mali bežal van gledati a bum ih morti videl kak ideju po nebu :mrgreen:

Prvo su me razočarali kad su mi "ubili" Datu. Neoprostivo. Nakon toga su napravili još jednu neoprostivu glupost, prešli su u povijest tj početak i to snimili tak da ne odgovara svemu ovome kaj poslije gledamo u drugim filmovima/serijama nego su oni išli zmišljati svoju alternativu. Mislim ono, "space the final frontier" toliko mogućnosti, toliko različitih priča ali ne. Oni moraju iti u prošlost i sve pomrdati. Archera su mi ukinuli taman kad je napokon postal gledljiv. ( isto to su napravili i sa star gate universe).

Ovo danas više nije Star Trek. U ovome danas kaj snimaju više ne vidim presliku "sadašnjosti" i nekakav komentar određenih događaja iz sadašnjosti samo sve to lijepo upakirano i preslikano na budućnost. Ovo sad je čist fejzors to maximum akcija. Nema više onog duha i jednostavno ne osjećam da bi to bilo to.

p.s.
Makar ni ta akcija njim nije ni do koljena onoj akciji koja je bila u ST Voyager gda je Katica bila valjda u PMS-u pa zrokala Borg kraljicu.
“Somewhere, something incredible is waiting to be known.” ~Dr. Carl Sagan
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

zato ja gledam The Original Series
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Nele

Post Postao/la Nele »

zole052

Post Postao/la zole052 »

PunkBastard je napisao/la:zato ja gledam The Original Series
ja sam teski fan ali original series mi nije nesto a ovi novi filmovi su ono... boze sacuvaj, to uopce nije star trek...
Odgovori