Naravno, sto ljudi sto cudiCaM je napisao/la:Kako kome, sve je to subjektivno
Meni se No.12 svidja i to onaj gornji...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Naravno, sto ljudi sto cudiCaM je napisao/la:Kako kome, sve je to subjektivno
Meni je isto dobar, samo kad bi se još malo uredio, dodalo malo boja, i da malo sjaji..zole052 je napisao/la:Meni se No.12 svidja i to onaj gornji...
Mozes tako gledati u nedogled jer ces uvijek naci nesto drugo da mozes malo promjeniti a i tako kazu da ces moci doraditi logo ako upadnes u 'final 10'...Hugo je napisao/la: Ja imam još par verzija, ali gledam u njih već par dana, i svaki mi put nedostaje nešto, pa ih stalno mijenjam..![]()
Zar nije final 5?zole052 je napisao/la:a i tako kazu da ces moci doraditi logo ako upadnes u 'final 10'...
Mozda... nije ni bitno zar neHugo je napisao/la:Zar nije final 5?zole052 je napisao/la:a i tako kazu da ces moci doraditi logo ako upadnes u 'final 10'...
Ma nije, pitam tak bezveze..zole052 je napisao/la:Mozda... nije ni bitno zar neHugo je napisao/la:Zar nije final 5?zole052 je napisao/la:a i tako kazu da ces moci doraditi logo ako upadnes u 'final 10'...
Nakon isteka roka, ocjenjivački odbor Linux za sve portala će odabrati najboljih pet radova, uzimajući u obzir i reakcije članova na Forumu. Za najboljih pet radova će se moći glasovati deset dana.
Naravno, no zato nije dobro napisati da je najbolji ili najlošiji, jer je to subjektivno, a posebno ne napisati da je najbolji do sad ...zole052 je napisao/la:<cut>...
Naravno, sto ljudi sto cudi
...<cut>
Je, pogledao u natjecaju ipak je final 5Hugo je napisao/la: Ma nije, pitam tak bezveze..
Ma sta nemozesCaM je napisao/la: ...tu ne ubrajam svoje jer njih ne mogu komentirati ...
A sto se toga tice to su organizatori tako htjeli da ljudi komentirajuCaM je napisao/la: Naravno, no zato nije dobro napisati da je najbolji ili najlošiji, jer je to subjektivno, a posebno ne napisati da je najbolji do sad ...
sto je i meni glupo jer zadnji pristigli logo nece imati komentara ko prvi ali eto. Iskreno malo lose zamisljen natjecaj ali nemojte mi sada ban dati zbog togaNakon isteka roka, ocjenjivački odbor Linux za sve portala će odabrati najboljih pet radova, uzimajući u obzir i reakcije članova na Forumu.