[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)
pretpostavljam da znas da je picture ogranicenih prava i zato si to napisao? 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
http://www.debianart.org/cchost/?ccm=/m ... eister/209jjj je napisao/la:glas: e zole, odakle ti ta slika?
zole: <salje link>
glas: <salje upit vlasniku slike, hoce dopustenje za koristenje>
vlasnik slike: no problem, that will be one million dollar!
glas: wtf?
vlasnik: NO PICTURE FOR YOU!
Pazi da te ne tuzi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne, samo me zanimalo što ćeš reći :) (a i glasovao bih za taj dizajn kada bih se morao u ovom trenutku odlučiti (a i zanimalo me koliko će brzo zole staviti izvor :p)).glaskoncILLa je napisao/la:pretpostavljam da znas da je picture ogranicenih prava i zato si to napisao? :)
- glaskoncILLa
zapravo bi me zacudilo da je drugacije jer mislim da nisam vidio nijednog tux-a koji nije pod gpl-om.. 
...."Have you mooed today?"...
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
alooo, vi niste normalniiiiiiiiiiiiii!!??? pa kaj je vama
11 stranica??auuuuuuuuuu...svaka cast
hehehe
od svih prijedloga najvise mi se svida zoletov
jednostavan
i bas je kjuuuuuuuuuut

ja ne bih nikakve slogane stavljala, samo URL i wiki i to je to...
naprijed pingvincic neki mali kjut, ne presaren kava
hehehe
od svih prijedloga najvise mi se svida zoletov
ja ne bih nikakve slogane stavljala, samo URL i wiki i to je to...
naprijed pingvincic neki mali kjut, ne presaren kava
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- vuksamotnjak
- Spol: M
Vidim da če zoletovo pobjediti, ali mislim da tu sliku niko neče skužiti i da če ga linux samo još manje zanimati 
Najbolje bi bilo neku sisatu žensku ispred staviti i to je to
Najbolje bi bilo neku sisatu žensku ispred staviti i to je to
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Ti ćeš po svoju doć u RijekuglaskoncILLa je napisao/la:pa ono, mozemo ostaviti recimo dva dana ili do ponedeljka za listu prijedloga i nakon toga napraviti anketu na nacin da svaki predlagac stavi svoju finalnu ponudu ili vise njih kao prijedlog, pa koji prijedlog dobije najvise glasova ide u print.
inace, ne vjerujem da cemo se dogovoriti na neki drugi nacin, uvijek ce netko imati zamjerke.
a ako to slucajno ne bude zoletov, onda cu si ja platiti koliko god kosta da mi se to napravi..
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Nemremo staviti Debianov logo na majicu koja opisuje LZS forum.
Dajte narode, mi nismo samo Debian orjentirani, a i Logo je nedovoljno preopznatljiv narodu.
Ajde da određeni broj ljudi iz narodne mase zna što predstavlja Pingvin, ali što predstavlja črvrčka od debianovog logoa to znaju maltene samo Linuxaši, a poruka na majci ide upravo onima koje za Linux tek treba zagrijati
Stoga ja sam za Tuxa i to ovog kojeg mi koristimo na Banneru Foruma, jer nas na neki način obilježava.
Ideju sa žaruljom ili nekim drugim piktogramom kao nosiocem poruke podržavam i dalje!
Za tekst na leđima podržavam samo URL/ove koji su bojom dorađeni.
Dajte narode, mi nismo samo Debian orjentirani, a i Logo je nedovoljno preopznatljiv narodu.
Ajde da određeni broj ljudi iz narodne mase zna što predstavlja Pingvin, ali što predstavlja črvrčka od debianovog logoa to znaju maltene samo Linuxaši, a poruka na majci ide upravo onima koje za Linux tek treba zagrijati
Stoga ja sam za Tuxa i to ovog kojeg mi koristimo na Banneru Foruma, jer nas na neki način obilježava.
Ideju sa žaruljom ili nekim drugim piktogramom kao nosiocem poruke podržavam i dalje!
Za tekst na leđima podržavam samo URL/ove koji su bojom dorađeni.
A sad bez šale.
Imamo dva dobra prijedloga od Grofa i Zole te predlažem da se otvori topic i počne sa glasanjem,
ako nije dobar prijedlog ispravite me....(što se mene tiče logo Debiana je nepoznat za široku masu al ako je većina)..
Edit:Gorf je bio brži
Imamo dva dobra prijedloga od Grofa i Zole te predlažem da se otvori topic i počne sa glasanjem,
ako nije dobar prijedlog ispravite me....(što se mene tiče logo Debiana je nepoznat za široku masu al ako je većina)..
Edit:Gorf je bio brži
zole052 je napisao/la
- vuksamotnjak
- Spol: M
Mislim da logo od debijana nema smisla. Ok debian je debian, ali koja je svrha toga? Što će to ljudima reči koji nikada nisu čuli za linux. Tim ljudima je i pingvin (tux) stran
)) Možda još sačekati koju dobru ideju (ja sam i dalje za grofovu, nekako mi izgleda usklađeno i jednostavno i uočljivo
))
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)