Dostupna beta Ubuntu 10.04

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04

Post Postao/la glaskoncILLa »

community ovo-ono..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
domi
Spol: M

Post Postao/la domi »

glaskoncILLa je napisao/la:community ovo-ono..
Marendaj :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

do podneva samo pijem kavu i pusim jer je hranjenje odmah ujutro zdravo, a od zdravog nacina zivota dobijem fleke po licu.. :D
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
domi

Post Postao/la domi »

glaskoncILLa je napisao/la:do podneva samo pijem kavu i pusim jer je hranjenje odmah ujutro zdravo, a od zdravog nacina zivota dobijem fleke po licu.. :D
rofl
Edit:beta je otišla u betu :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

domi je napisao/la: Edit:beta je otišla u betu :D
Jesi ju skršio? ;)
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la:
domi je napisao/la: Edit:beta je otišla u betu :D
Jesi ju skršio? ;)
Razbio u paramparčad :D Zar si sumnjao ;)
zole052 je napisao/la
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa svaka čast kako ti uvijek pođe za rukom.
Domi, ti bi i Debiana razbio. ;)
Al, nema veze, Lucid je sad prva beta pa se nekako i očekuje da se skrši nakon nekog vremena.
Svaka distra treba imati potvrdu: "We have survived domi for ................ months"
Ne zamjeri. Šala. ;)
Znam ja da imaš sigurno neki komp na kojem je Ubuntek već mjesecima i da to radi ko podmazano....
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la:Pa svaka čast kako ti uvijek pođe za rukom.
Domi, ti bi i Debiana razbio. ;)
Al, nema veze, Lucid je sad prva beta pa se nekako i očekuje da se skrši nakon nekog vremena.
Svaka distra treba imati potvrdu: "We have survived domi for ................ months"
Ne zamjeri. Šala. ;)
Znam ja da imaš sigurno neki komp na kojem je Ubuntek već mjesecima i da to radi ko podmazano....
Pa čoječe ovako .svaki dan dođe neki update te popravi bagove od prije pa ih opet razbije.
Ja njega lijepo sredim i vratim se na moj ubuntek (ovaj koji radi mjesecima).Drugi dan opet otvorim
Lucida (baš je lucid,mislim da neće ni kao final na moj comp),te ne radi gnome-do,
pa se ruše prozorčići pa da ne duljim dalje tako svaki dan.,neke gluposti sa update-ima skoro 400mb.
Tako da praktički nisam ništa na njemu radio i danas lijepo popiz....i stavio malo Minta lxde.
zole052 je napisao/la
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

ruga_se
domi je napisao/la:Pa čoječe ovako .svaki dan dođe neki update te popravi bagove od prije pa ih opet razbije.
Ja njega lijepo sredim i vratim se na moj ubuntek (ovaj koji radi mjesecima).Drugi dan opet otvorim
Lucida (baš je lucid,mislim da neće ni kao final na moj comp),te ne radi gnome-do,
pa se ruše prozorčići pa da ne duljim dalje tako svaki dan.,neke gluposti sa update-ima skoro 400mb.
Tako da praktički nisam ništa na njemu radio i danas lijepo popiz....i stavio malo Minta lxde.
reći ću ti samo dvije riječi:
open
SUSE

:zvizdi
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
domi

Post Postao/la domi »

stefan je napisao/la:ruga_se
domi je napisao/la:Pa čoječe ovako .svaki dan dođe neki update te popravi bagove od prije pa ih opet razbije.
reći ću ti samo dvije riječi:
open
SUSE

:zvizdi
Njega sam jedanput instalirao i nije mi prepoznao Ubunteka evo sutra probam opet ;)
zole052 je napisao/la
Odgovori