ma kako nije kad jeMarkec je napisao/la:A daj mi reci razlog brisanja, nemoj prelako odustajati. Nikome od nas nije odma linux sjeo, pogotovo onima koji su naučeni na windows. Slobodno pitaj ako te nest zanima, vjerujem da ćes savladati početno znanje kao svi mi.ads je napisao/la:kako da potpuno obrisem linux ubuntu 8.04 sa diska
brisanje linuxa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
Re: brisanje linuxa
Hvala na pomoći sve je rješeno, sada sam zadovoljni korisnik boljeg sistema tj. Windowsa.
ads je napisao/la:Hvala na pomoći sve je rješeno, sada sam zadovoljni korisnik boljeg sistema tj. Windowsa.
buuuuuu buuuuuu NooB
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Čujemo se za koji mjesecads je napisao/la:Hvala na pomoći sve je rješeno, sada sam zadovoljni korisnik boljeg sistema tj. Windowsa.
Ajoj.... a dobro ako voliš fragmentacije, viruse, sav software lijepo plaćat, (siguran sam da nisi pirat!ads je napisao/la:Hvala na pomoći sve je rješeno, sada sam zadovoljni korisnik boljeg sistema tj. Windowsa.
Ajde da još ja velim neš na ovo. OK. Svako ima svoje mišljenje i da sad koji os mu odgovara najviše zavisi po zavisnosti da šta radi na svom kompjuteru, to će mu biti bolji. Ali' uvijek ima ali. Po čemu ti je bolje? Nešto nisi uspio rješiti? Jel si uopće koristio linux? Makar na nekoliko dana ili si samo dao izjavu da je win bolji?ads je napisao/la:Hvala na pomoći sve je rješeno, sada sam zadovoljni korisnik boljeg sistema tj. Windowsa.
Nije ovo
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- Suko
- Site Admin
Ja ne znam zasto se uopće trudite odgovarati na provokaciju?
Vi dobro znate koje su prednosti Linuxa.
Ne dajte se provocirati!
Ovdje smo da pomognemo korisnicima Linuxa, a ne da se svađamo s Windowsašima!
Koristite svoju energiju za pozitivne stvari!
Vi dobro znate koje su prednosti Linuxa.
Ne dajte se provocirati!
Ovdje smo da pomognemo korisnicima Linuxa, a ne da se svađamo s Windowsašima!
Koristite svoju energiju za pozitivne stvari!
Meni smeta... nebi bio ja da tako nešto ostavim bez riječi.
- Tux Slave
- Kontakt:
To ti je endless loop.tuxi je napisao/la:Meni smeta... nebi bio ja da tako nešto ostavim bez riječi.
Ehhh... daTux Slave je napisao/la:To ti je endless loop.tuxi je napisao/la:Meni smeta... nebi bio ja da tako nešto ostavim bez riječi.