Besplatni jednostavni CMS
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Besplanti jednostavni CMS
Onda od mene +1 za wordpress (ima json plugin)
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Probam onda wordpress idući. Puno hvala ekipa 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Evo, isprobavam wordpress i dosta mi se sviđa. Puno je normalniji i intuitivniji od drupala i jednostavniji od radianta. Da bi vidio kako ide to sve, radim paralelnu stranicu koju možete vidjeti ovdje http://78.46.238.204/exp2/ to je eksperimentalni poligon. Nešto kao debian sid
:D samo za najhrabrije. Kako vam se čini?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- drone
- Moderator
Ja bih sada da probaš i u Joomli, pa da kažeš što ti je bolje tako da ja ne moram istraživati Wordpress ako je Joomla slučajno bolja 
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
The Acacia Strain
- Spol: M
koristio sam wordpress, nesto sitno drupal i joomlu.. u to vrijeme je wordpress bio stvarno dobra stvar, ali joomla sa svojim dodacima sada gazi sve pred sobom.. ubrzo ce biti i nas jedan portal online, pa cete vidjet kako to izgleda, al eto, moram reci kako je s joomlom u jako kratko vrijeme se uspjelo napravit puno posla s dobrim rezultatima. trenutno u CMS svijetu, za mene je Joomla no.1
Stranica izgleda ozboljno, ljepše i preglednije od trenutneshrike je napisao/la:Evo, isprobavam wordpress i dosta mi se sviđa. Puno je normalniji i intuitivniji od drupala i jednostavniji od radianta. Da bi vidio kako ide to sve, radim paralelnu stranicu koju možete vidjeti ovdje http://78.46.238.204/exp2/ to je eksperimentalni poligon. Nešto kao debian sid:D samo za najhrabrije. Kako vam se čini?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Kad vec testiras, baci oko
http://wordpress.org/extend/plugins/json-api/
http://wordpress.org/extend/plugins/json-api/
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
+1 za Joomla cms koristim ga od verzije 0.12. tak da valja zato nekaj jerbo već je dosegla verziju 2.5.x priča se i o verziji 3.0.
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
-
The Acacia Strain
K2 administracija je zakon.. svaki tudum bi mogo s tim sljakatdalibor.klobucaric je napisao/la:+1 za Joomla cms koristim ga od verzije 0.12. tak da valja zato nekaj jerbo već je dosegla verziju 2.5.x priča se i o verziji 3.0.