Kao i vlasnici Nokije 3210simke je napisao/la:ja znam jednu stvar, oni koji imaju iphone su zdovoljni njime.
WWDC2012 & iOS6
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: WWDC2012 & iOS6
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
svejednomax360se je napisao/la:Kao i vlasnici Nokije 3210simke je napisao/la:ja znam jednu stvar, oni koji imaju iphone su zdovoljni njime.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
MacBook Pro ipak s Retina zaslonom, Adobe već prilagođava Photoshop, rade se CAD alati... 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
malo mi je to previše piksela za 15" zaslon, ali dobro...iv@n je napisao/la:MacBook Pro ipak s Retina zaslonom, Adobe već prilagođava Photoshop, rade se CAD alati...
Max na sto mislis? Kod mene postoji scrolldown al je samo za notification-e i to je to...max360se je napisao/la:Baš mi frend neki dan pokazao update na iPhoneu koji je došao. Dodali su su onaj scrolldown menu gdje pališ wifi, gps i sl.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Ma taj za notificatione. Što nema za paljenje Wifi i sl. Ocito sam krivo vidio. Kad sam vidio da ima to automatski sam pretpostavio da ima i to.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ma nema to je samo za notificatione, kad bi barem imao! Zbog tih sitnica medu ostalim bi mi lego android, a ne ovo *ovno sto smo dobili za sluzbeni... A mogao sam birati izmedu wildfire-a i ajfona jer su ostali bili koma, pa sam mislio ovo je ipak novije bla bla i evo ga sad!max360se je napisao/la:Ma taj za notificatione. Što nema za paljenje Wifi i sl. Ocito sam krivo vidio. Kad sam vidio da ima to automatski sam pretpostavio da ima i to.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
- kvaju
- Spol: M
WWDC2012 & iOS6
Jedan zadovoljan korisnik ovdjesimke je napisao/la:ja znam jednu stvar, oni koji imaju iphone su zdovoljni njime.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Ja sam zadovoljan sa svojim mobom, a mislim da je i većina android korisnika.
iPhone 4 sam mogao dobiti za 700kn, pa sam ipak išao na SGSII koji e bio više nego duplo skuplji. (Pretplata)
iPhone 4 sam mogao dobiti za 700kn, pa sam ipak išao na SGSII koji e bio više nego duplo skuplji. (Pretplata)