redoviti pusac bio od svoje 13-te do svoje 30-te i onda jednostavno rekao "necu vise". bilo mi je strava , imao sam napadaje panike , cuda. ali izdrzao sam 4 godine. dim mi je cak i smetao , odlicno sam se osjecao.
i onda sam zarakijao sa kolegom i rekao ajde daj da zapalim.......sad vec godinu dana pusim i nemam vise tu volju koju sam imao onoga dana kada sam odlucio prestati.
budem...........
Ne želim vam kvarit zabavu, ali ako vam se toliko piše o pušenju, otvorite posebnu temu za to. U suprotnom dajte bar malo korisnih savjeta u vezi pušenja/odvikavanja, pa da se može nosit sa imenom teme.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Najuspješnije su prošli oni koji su jedan dan odlučili i prestali. Izdržali tih dva tjedna, dobili deset kila od grickalica i sada su sretni.
Ja znam samo za jednog čovjeka koji je uspio pomoću najljepnica i žvaki.
Zaključati se u sobu dva tjedna. Vode, kruha i pereca u vreću i udri!
Bez šale, ali stvarno mislim da nema puno ljudi koji su se odvikli smanjivanjem broja popušenih cig. na dan ili naljepnicama.
A tih dva tjedna krize prođe i nakon toga ste mirni.
Nisam bil pušil 6 mjeseci. A onda smo krenuli igrati Star wars RPG po d6 space opera rule setu. Neki igrači me totalno rasp...... da do kraja većeri kupil kutiju lucky strika
to šta kažu da nakon tjedan-dva dana uopće ne osjećaš potrebu, lažu
ne osjećaš potrebu za kupit cigare i posaugat ih, ali kad netko u blizini zapali, i ti bi rado
ili na tren poželiš povuć dim...
ali triba imat jaku volju za oduprijet se tome