Hugo je napisao/la:
Istina, ali je jjj svejedno donekle u pravu. Što ako ne znaš naziv onoga što tražiš.
ne vjerujem da ce ista micati... nema sanse da znas napamet sve sto ima u meniju, to ce vjerojatno biti samo za brzi pristup sto mi se svidja
slažem se
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
bacio sam, i nije me se bas dojmilo, citiram "how can we use the intelligence of the computer in order to minimize the mental work imposed on the user when they try to complete a task".
rekao bih da je to promaseno, ovaj dio koji je actually koristan nije inovativan, a rekao bih da vecina ljudi pretjerano ni ne ulazi u izbornike vec uglavnom klika po gumbicima koji se vide, tako da mislim da ce ovo samo dodatno unositi konfuziju.
no dobro..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052 je napisao/la:
ne vjerujem da ce ista micati... nema sanse da znas napamet sve sto ima u meniju, to ce vjerojatno biti samo za brzi pristup sto mi se svidja
slažem se
Ne bi se slagao da si pročitao Shuttleworthov post - tamo pred kraj jasno piše da namjeravaju, jednog lijepog dana, izbaciti menije.
Citat za lijene:
http://www.markshuttleworth.com/archives/939 je napisao/la:
There’s still a lot of design and code still to do. For a start, we haven’t addressed the secondary aspect of the menu, as a visible map of the functionality in an app. That discoverability is of course entirely absent from the HUD; the old menu is still there for now, but we’d like to replace it altogether not just supplement it.
zanima me kako očekuju da ispodprosječni korisnik (linux for humans?) ima u glavi što mora ukucati da bi nešto dobio.. ne vidim odakle im ideja zašto bi se obični korisnik želio zamarati s time kada postoje meniji koji godinama funkcioniraju.
pootzko je napisao/la:zanima me kako očekuju da ispodprosječni korisnik (linux for humans?) ima u glavi što mora ukucati da bi nešto dobio.. ne vidim odakle im ideja zašto bi se obični korisnik želio zamarati s time kada postoje meniji koji godinama funkcioniraju.
ma nece maknuti menije, obecajem ti
jenog dana kada taj hud nekim cudom bude dostojna zamjena tko zna... ali ne brini, ubuntu ce biti samo vise idiotproof, nitko nece trebati znati napamet sto ima u meniju
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus je napisao/la:Sve više postaje sve više zbunjujući.
ma sta zbunjujuci unity... jednostavnije nemoze
zbunjujuc je kde sa milijardu nepotrebnih opcija (iako se uvijek nadje nesto korisno) i zbunjujuci su xfce i lxde kada neku glupost nemos iz guia napraviti...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.