Predstavljanje - Damir

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
da

Re: Predstavljanje - Damir

Post Postao/la da »

Ok! ak se ne čujemo do navečer znate kaj se dogodilo baajj!
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:
da je napisao/la:dečki lako se vama zajeb... ali moj ubuntu još ne dela. jer ja mogu ako reinstaliram Ubuntu zaje.. particiju na kijoj su windowsi?
Možeš, ako je diraš. Ako je ne diraš - me možeš.

No Winsi koriste NTFS particije, pa u partition manageru samo izbjegavaj promjene na tim particijama :)
Da tako je, slušaj grofa :)

kod onoga za particioniranje, odabereš ručno, i nađeš particiju na kojoj je sadašnji ubuntek.
Kliknes na nju i odaberes formatiraj i odaberes ext3 i "/" kosu crtu, to je znak da bude na toj particiji instaliran glavni sustav.
vidjet ćes da imas jednu swap particij (koja je malena) na njoj linux sprema podatke, to je nesto poput ram memorije. Nju ostaviš, automatski će prepoznati.
da

Post Postao/la da »

o je, pa meni ništa ne ide od ruke. :cry: Koji sam ja kreten pa nemrem ni new Ubuntu skinuti sa stranice. 25 min. stoji na 19% i ni makac, nekaj tu ne štima.
mora da sam popušil uroke! nemrem bolivet da nema nikoga u Zagrebu da mi pomogne, čak sam spreman riskirati i plačanje kave da mi neko pomogne! :mrgreen:
Davor
Kontakt:

Post Postao/la Davor »

Grof je napisao/la:
Markec je napisao/la: Ma ok su godine. ,. Meni je 21 . Pitam zato, mislio sam da si klinac. :D
Vidi ga sad.... pa za mene ste svi onda - klinci (osim Davora i Davora B.) hehe....
Mi smo tu radi ravnoteže ruga_se
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

da je napisao/la:o je, pa meni ništa ne ide od ruke. :cry: Koji sam ja kreten pa nemrem ni new Ubuntu skinuti sa stranice. 25 min. stoji na 19% i ni makac, nekaj tu ne štima.
mora da sam popušil uroke! nemrem bolivet da nema nikoga u Zagrebu da mi pomogne, čak sam spreman riskirati i plačanje kave da mi neko pomogne! :mrgreen:
Daj mi adresu u PM, pa ti ga pošaljem poštom ili se nađemo tu na Črnomercu kod mene gdje radim...kako ti više odgovara ;)

Samo mi reci koje te distre zanimaju da ih skinem...
fritz62s

Post Postao/la fritz62s »

E Grofe car si, svaka ti chast!
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža! :shock: apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
da

Post Postao/la da »

Ok Grofe, a kaj se distre tiće...znaj da sam početnik i zadnjih dana sam čuo da je za poč. lakše s Ferorom nego sa Ubuntićem. Puko sam od tih "savjeta šatro majstora". Pošto šljakaš u kvartu reci kam da se nacrtam i sve pet.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

da je napisao/la:Ok Grofe, a kaj se distre tiće...znaj da sam početnik i zadnjih dana sam čuo da je za poč. lakše s Ferorom nego sa Ubuntićem. Puko sam od tih "savjeta šatro majstora". Pošto šljakaš u kvartu reci kam da se nacrtam i sve pet.
Možemo u ponedjeljak npr. tamo oko 11 sati kod IPZ-a (Prilaz baruna Filipovića 21) križanje sa Selskom. Snimim ti Fedoru 10 KDE i GNOME npr. il Ubuntu ili što već želiš.

No za provjeru čujemo se još u pon.
da

Post Postao/la da »

dogovoreno.
Odgovori