Predstavljanje - Damir
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Predstavljanje - Damir
Ok! ak se ne čujemo do navečer znate kaj se dogodilo baajj!
- Markec
- Spol: M
Da tako je, slušaj grofaGrof je napisao/la:Možeš, ako je diraš. Ako je ne diraš - me možeš.da je napisao/la:dečki lako se vama zajeb... ali moj ubuntu još ne dela. jer ja mogu ako reinstaliram Ubuntu zaje.. particiju na kijoj su windowsi?
No Winsi koriste NTFS particije, pa u partition manageru samo izbjegavaj promjene na tim particijama
kod onoga za particioniranje, odabereš ručno, i nađeš particiju na kojoj je sadašnji ubuntek.
Kliknes na nju i odaberes formatiraj i odaberes ext3 i "/" kosu crtu, to je znak da bude na toj particiji instaliran glavni sustav.
vidjet ćes da imas jednu swap particij (koja je malena) na njoj linux sprema podatke, to je nesto poput ram memorije. Nju ostaviš, automatski će prepoznati.
o je, pa meni ništa ne ide od ruke.
Koji sam ja kreten pa nemrem ni new Ubuntu skinuti sa stranice. 25 min. stoji na 19% i ni makac, nekaj tu ne štima.
mora da sam popušil uroke! nemrem bolivet da nema nikoga u Zagrebu da mi pomogne, čak sam spreman riskirati i plačanje kave da mi neko pomogne!
mora da sam popušil uroke! nemrem bolivet da nema nikoga u Zagrebu da mi pomogne, čak sam spreman riskirati i plačanje kave da mi neko pomogne!
- Davor
- Spol: M
- Kontakt:
Mi smo tu radi ravnotežeGrof je napisao/la:Vidi ga sad.... pa za mene ste svi onda - klinci (osim Davora i Davora B.) hehe....Markec je napisao/la: Ma ok su godine. ,. Meni je 21 . Pitam zato, mislio sam da si klinac.
Daj mi adresu u PM, pa ti ga pošaljem poštom ili se nađemo tu na Črnomercu kod mene gdje radim...kako ti više odgovarada je napisao/la:o je, pa meni ništa ne ide od ruke.Koji sam ja kreten pa nemrem ni new Ubuntu skinuti sa stranice. 25 min. stoji na 19% i ni makac, nekaj tu ne štima.
Samo mi reci koje te distre zanimaju da ih skinem...
E Grofe car si, svaka ti chast!
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Ok Grofe, a kaj se distre tiće...znaj da sam početnik i zadnjih dana sam čuo da je za poč. lakše s Ferorom nego sa Ubuntićem. Puko sam od tih "savjeta šatro majstora". Pošto šljakaš u kvartu reci kam da se nacrtam i sve pet.
Možemo u ponedjeljak npr. tamo oko 11 sati kod IPZ-a (Prilaz baruna Filipovića 21) križanje sa Selskom. Snimim ti Fedoru 10 KDE i GNOME npr. il Ubuntu ili što već želiš.da je napisao/la:Ok Grofe, a kaj se distre tiće...znaj da sam početnik i zadnjih dana sam čuo da je za poč. lakše s Ferorom nego sa Ubuntićem. Puko sam od tih "savjeta šatro majstora". Pošto šljakaš u kvartu reci kam da se nacrtam i sve pet.
No za provjeru čujemo se još u pon.