Stigla prva Plasma Active
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Stigla prva Plasma Active
https://www.pcworld.com/businesscenter/ ... ablet.html
ovo izgeda jako dobro!
Nije Android los za tablet... ali Plasma Active bio se mogao probiti na to trziste...
ipak cu radje pravi linux nego android....
ovo izgeda jako dobro!
Nije Android los za tablet... ali Plasma Active bio se mogao probiti na to trziste...
ipak cu radje pravi linux nego android....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
gMajstor
Posmatranjem stvari, iskren da budem nisam nešto previše oduševljen. npr ono što pruža Android ili čak i WebOS ova Plasma active je malo dete. Naspram njih ona se ne vuče ona jedva radi. A prvo i osnovno za tablet je da bude brz, funkcionalan i upakovan, a plasma nije ni jedno ni drugo, a bogme ni treće. Verujem da bi npr daleko funkcionalnije resenje bio Unity, on mi je sav nekako ko skinut sa tableta. No dobro, da ne širim temu. Možda ova plasma activ donese nešto dobro za desktop računare (sa ekranima osetljivim na dodir), jer za tablet očigledno baš i nije, ali vreme će pokazati.
Probao si Plasmu Active? a Android?gMajstor je napisao/la:Posmatranjem stvari, iskren da budem nisam nešto previše oduševljen. npr ono što pruža Android ili čak i WebOS ova Plasma active je malo dete. Naspram njih ona se ne vuče ona jedva radi. A prvo i osnovno za tablet je da bude brz, funkcionalan i upakovan, a plasma nije ni jedno ni drugo, a bogme ni treće. Verujem da bi npr daleko funkcionalnije resenje bio Unity, on mi je sav nekako ko skinut sa tableta. No dobro, da ne širim temu. Možda ova plasma activ donese nešto dobro za desktop računare (sa ekranima osetljivim na dodir), jer za tablet očigledno baš i nije, ali vreme će pokazati.
Ili sao prenosiš dojmove sa youtube-a?
Može neki argument?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
E frende, nema ti onda druge nego postati članom devl teema. Uz toliko kritika i pametovanja imaš sigurno i puno znanja a i stalno pričaš kako bi ti napravio ovo i ono pa ajde daj matere mu
http://community.kde.org/Getinvolved/development
http://kde.org/developerplatform/
http://techbase.kde.org/
Nemoj samo kritizirati i pametovati, pokreni se, uključi se u neki projekt i sudjeluj u razvoju i promjenama.
http://community.kde.org/Getinvolved/development
http://kde.org/developerplatform/
http://techbase.kde.org/
Nemoj samo kritizirati i pametovati, pokreni se, uključi se u neki projekt i sudjeluj u razvoju i promjenama.
- retsam
- Spol: M
dete ko dete, voli šečergMajstor je napisao/la:Posmatranjem stvari, iskren da budem nisam nešto previše oduševljen. npr ono što pruža Android ili čak i WebOS ova Plasma active je malo dete.Naspram njih ona se ne vuče ona jedva radi
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Suko
- Site Admin
Veliki problem će tu biti nedostatak aplikacija pisanih za tablete.
Iako Plasma Active izgleda jako pristojno i upotrebljivo pitanje je koliko je aplikacija spremno za tablete?
Jer ako moramo upikavati prstom sitnu ikonicu da bi nešto odradili sve pada u vodu.
Kako stoje s tim?
Iako Plasma Active izgleda jako pristojno i upotrebljivo pitanje je koliko je aplikacija spremno za tablete?
Jer ako moramo upikavati prstom sitnu ikonicu da bi nešto odradili sve pada u vodu.
Kako stoje s tim?
-
gMajstor
Samo prenosim utiske sa youtuba sto se tiče plasme. Shvatio sam vec duze vreme, da stvari koje me ne oduseve posmatranjem na youtube, da me ne oduseve cak ni kad ih koristim.stefan je napisao/la:Probao si Plasmu Active? a Android?gMajstor je napisao/la:Posmatranjem stvari, iskren da budem nisam nešto previše oduševljen. npr ono što pruža Android ili čak i WebOS ova Plasma active je malo dete. Naspram njih ona se ne vuče ona jedva radi. A prvo i osnovno za tablet je da bude brz, funkcionalan i upakovan, a plasma nije ni jedno ni drugo, a bogme ni treće. Verujem da bi npr daleko funkcionalnije resenje bio Unity, on mi je sav nekako ko skinut sa tableta. No dobro, da ne širim temu. Možda ova plasma activ donese nešto dobro za desktop računare (sa ekranima osetljivim na dodir), jer za tablet očigledno baš i nije, ali vreme će pokazati.
Ili sao prenosiš dojmove sa youtube-a?
Može neki argument?
Da odgovorim dalje. kriticari su jako bitni, i oni su deo tima. Usmeravaju, podsticu i ukazuju na probleme. Tako da, na neki način i ja pridonosim indirektno razvoju. Jedan covek ne moze sve da zna. A ja ni fizicki nemam vremena da bih jos i programirao (i ucio programirati). Koga zanima cime se bavim slobodno moze poslati pp da ne ispadne da am obican hvalisavac, a da kacim ovde link, ispasce da se reklamiram. I nije vezano za linux, ali imam nesto u planu a ima veze sa linuxom.
-
Lutherus
Kritičari su oni koji nemaju pojma kako se nešto radi, koji to neznaju sami napraviti i svakom su loncu poklopac.
- Cooleech
- Moderator
Citat vrijedan potpisa!Lutherus je napisao/la:Kritičari su oni koji nemaju pojma kako se nešto radi, koji to neznaju sami napraviti i svakom su loncu poklopac.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
gMajstor
To uopste nije istina. Kritičari su ljudi koji na određeni način koriste to što su drugi napravili. Kolko puta sam ja poželeo da neko kritikuje moj rad, čisto da znam gde je greška. Da je ispravim i da moj proizvod bude još kvalitetniji i uvek sam zahvalan svakom ko mi skrene pažnju na neku grešku ili čak da savet kako bi nešto moglo bolje ili u krajnjem slučaju kad mi kaže da nešto ne valja i da razmislim šta bih mogao da ispravim. Retko se nađe kvalitetna kritika, ali kritika je ponekad bitnija, od celog posla koji smo uradili.Lutherus je napisao/la:Kritičari su oni koji nemaju pojma kako se nešto radi, koji to neznaju sami napraviti i svakom su loncu poklopac.