Novi Market

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

vanja.krk
Spol: M
Kontakt:

Re: Novi Market

Post Postao/la vanja.krk »

Suko je napisao/la:Meni nije spor.
Ostalo je sva kako ti navodiš.
Ne može se ništa kupiti.
Pola free programa više ne postoji za Hrvatsku.
Ja sam baš revoltran jer ovo traje već nekoliko tjedana.
Preko starog Marketa se može normalno kupovati (moj Hero je ostao na starom), a isto tako se može kupovati preko interneta.
što se sporosti tiče, to još mogu razumjeti jer se spajam preko 3g. ali, ovo ostalo... prvo nam dozvole sve programe, kupovinu, čak je sve to funkcioniralo začuđujuće dobro i korektno, no, sa novim (!?) marketom nas ne "nagrade", nego vrate tri, četiri mjeseca unatrag. u vrijeme onog starog marketa. banana.
pokušao sam čak deinstalirati, al' se ne da. naravno. čak preinstalirati, ali ništa. jedino vratiti backup sa srtarim marketom. no, kako zabraniti update sistemske aplikacije?

uglavnom, :thumbs_down
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Suko je napisao/la:Novi market izgleda ovako:
slika

Naravno, u HRvatskoj nemamo ove programe, ali market izgleda slično.
Ako imaš onaj stari zeleni, imaš sreće.
Na tom se još može kupovati.
A kako izgleda stari zeleni? :)
Ja bih rekao da je moj sivi. Transformer je kupljen u US - mozda zato?
Prema cemu se uopce definira kojem marketu pristupas? prema IP adresi? Zemlji porijekla tableta/smartphonea?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

zole052 je napisao/la:ovo je stari... http://images.intomobile.com/wp-content ... design.jpg
Mislim da ja imam neki treci...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
zole052

Post Postao/la zole052 »

stefan je napisao/la:
zole052 je napisao/la:ovo je stari... http://images.intomobile.com/wp-content ... design.jpg
Mislim da ja imam neki treci...
rofl
si siguran da imas androida :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

zole052 je napisao/la: rofl
si siguran da imas androida :mrgreen:
Postat cu screenshot kad dodjen doma.
znam samo da radi (market).. bez vecih problema.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Mozda Honeycomb ima drugaciji Market.
Inace (mislim, nisam siguran), adresa se gleda po kreditnoj kartici.
Ako je izdana u Americi mozes kupovati njihove programe.
Ili je to za Amazonov market?
vanja.krk
Kontakt:

kreditna kartica ne bi smjela imati nikakve veze jer ti ne moraš imati povezan svoj gmail račun sa nekom karticom da bi mogao pristupiti marketu. glavni pokazatelj je sim kartica, tj. provider i njegov kod. oni "market enableri" rade upravo na tome da fejkaju taj network kod.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

vanja.krk je napisao/la:kreditna kartica ne bi smjela imati nikakve veze jer ti ne moraš imati povezan svoj gmail račun sa nekom karticom da bi mogao pristupiti marketu. glavni pokazatelj je sim kartica, tj. provider i njegov kod. oni "market enableri" rade upravo na tome da fejkaju taj network kod.
ok, ali Transformer nema sim karticu. Samim time niti providera
vanja.krk
Kontakt:

hm... ali, ako se spajaš na wifi kod nas, onda cucla podatke iz te konekcije? :?:
Odgovori