Tako i ja mislim, a i vjerojatno bi bilo lakše to implementirati kao neki dodatak nego napraviti da bude po defaultu u programu.gMajstor je napisao/la:Naravno, trebala bi da postoji opcija da radi i kao 2D , tj klasicno. Dakle, ovako, pametno si me sad podsetila. bolje da on bude samo plugin za Dolphin. Tj samo kao dodatak. cisto radi estetike, Dakle, sam pretrazivac da radi brzo (jer to je najbitnije), a dodatak da ono sto pretrazivac nadje, da prikaze na nama lepši način. (valjda sam sad ok sročio)
Dolphin 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Dolphin 2.0
-
gMajstor
Jedno pitanje, dal je moguće, i ako jest, na koji način uključiti efekte radne površine da rade u dolphinu i drugim kde aplikacijama? Dakle da imam animiran prikaz otvaranja foldera itd.
Takođe, ako nije moguće, mislim da bi ovo bila odlična ideja, za neke buduće verzije KDE okruženja.
Takođe, ako nije moguće, mislim da bi ovo bila odlična ideja, za neke buduće verzije KDE okruženja.
to su dvije razlicite stvariA. ali mozda bespin ili qt-curve ima efekte na widgete. ako ima, onda ce to vjerojatno raditi samo za qt aplikacije.
ali ako onda izgubis oxygen look. morati cemo pocekati da to ugrade u oxygen....
ali ako onda izgubis oxygen look. morati cemo pocekati da to ugrade u oxygen....
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.