Upoznajte GNOME 3
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Upoznajte GNOME 3
hvala.. mah nisam kuckao u google
) Mislim da ne budem isprobavao, ali shell se čini ok... na početku mu baš i nisam vjerovao.
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Meni je instaliran u gnome-shell folder koji se nalazi u /homevuksamotnjak je napisao/la:hvala.. mah nisam kuckao u google) Mislim da ne budem isprobavao, ali shell se čini ok... na početku mu baš i nisam vjerovao.
Ako ga ne želim jednostavno izbrišem folder.
Poslije se samo dodaju dvije datoteke da mogu odabrati gnome-shell prilikom prijave.. i to je to.
Slijedio sam ove upute: http://askubuntu.com/questions/22946/ho ... 4799#24799
S tim da nisam koristio ovaj dio Run it.. nego sam uzeo točku 3 iz posta prije.
I radi super.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Ja inace mjenjam window manager tako da pokrenem gconf-editor (Alt+F2 > gconf-editor > Run) pa odem na Desktop-Gnome-Session- required componenets i tamo promjenim na windowmanager na gnome-shell za Gnome Shell ili gnome-wm za "normalni" gnome, moze i metacity isto, to je ja mislim bez desktop efekata. Nakon potreban je log out - log in...
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
- vuksamotnjak
- Spol: M
ja ga imam instalirao ali kao još u beti, probam ga pokrenuti ali tema tj obrubi postanu prozirni i u biti vidim da je to stara verzija a ne ova koja je aktualna
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)