kupovanje mobitela preko njuškala ili nekog drugog oglasa

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Re: kupovanje mobitela preko njuškala ili nekog drugog oglas

Post Postao/la Markec »

Šteta, mogel sam to biti ja,
Hoču kupiti LG optimus 2x dam za njega 2900kuna, ali pod sljedečim uvjetima
Nađemo se uživo kod tele2 prodajnog mjesta u Zagrebu i kad ga kupi itd onda ga preproda meni, tj ja dam novce odma. tak se budem bar uvjerio da nije korišten, da imam sve papire i dijelove na broju :) Javili su mi se neki koji su sa drugog kraja Hrvatske no nismo u mogučnosti nači uživo.

Ajd ako znaš nekoga tko produžuje i želi na taj način prodati javi mi :) Meni se pretplata nikako ne isplati, osim toga u njega budem stavil t-com karticu s kojom budem jeftino razgovarao sa svima u obiteljima.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Ajde mi objasnite.
Netko ce produziti ugovor i prodati tebi taj novi mobitel?
A on ce cekati dvije godine da sebi kupi novi? I ne samo to. Biti ce dvije godine vezan ugovorom za tog operatera.
Ne kuzim na koji nacin sklapate posao?
Moze malo pojasnjenje posla?
Markec

Post Postao/la Markec »

Pa Suko, to se isplati onima koji imaju posao u kojem moraju puno razgovarati i troše recimo 300 kuna mjesečno, neki od njih nečeju novi mobitel nego ga rađe preprodaju. Pa će doplata za mob biti otprilike 800 kuna recimo a ostalih 2000 stave u džep. Čini se da je tele2 uveo i pretplatu za 400 kuna to je za pretplatnika još veća zarada od prodaje mobitela naravno ako troše toliko mjesečno.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Aha. Kuzim.
Ok za na brzinu zaraditi lovu.
Ja osobno vise volim svake dvije godine staviti novi mob u dzep. :-)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

A imaš i dosta ljudi koji imaju pravo radi bodova dobiti više mobitela.
Recimo stari svakih dvije godine dobije 3 mobitela po 1kn + jedan na produženje ugovora uz popust.
coccolino

Post Postao/la coccolino »

Suko nije to nista cudno.
Ja sam imao omniu,prodao je. Uzeo pretplatu kod tele2, previse para mi je na tu moju bio dhd pa sam uzeo neki za kunu, prodao i njega i tako skupio za dhd kojeg je netko dobio za puno manje para i ja ga platio manje nego sto bih ga u tele2 platio

Markec ako saznam za koga javim
carpe diem
Markec

Post Postao/la Markec »

Suko je napisao/la:Aha. Kuzim.
Ok za na brzinu zaraditi lovu.
Ja osobno vise volim svake dvije godine staviti novi mob u dzep. :-)
I oni tj poslovni korisnici budu kupili novi mobitel ali to bude neki jeftini dummy mobitel bez pretplate, zato jer oni nežele smartphone. Smartphone na ćekanju jedva doživi dan, ili dan i pol,a sa razgovorom doživi 5-6 sati (ovisi od modela do modela) i njima netreba takav mobitel, jer bi ga trebali tada stalno držati na punjaču.
coccolino je napisao/la: Markec ako saznam za koga javim
Hvala :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Markec je napisao/la: I oni tj poslovni korisnici budu kupili novi mobitel ali to bude neki jeftini dummy mobitel bez pretplate, zato jer oni nežele smartphone. Smartphone na ćekanju jedva doživi dan, ili dan i pol,a sa razgovorom doživi 5-6 sati (ovisi od modela do modela) i njima netreba takav mobitel, jer bi ga trebali tada stalno držati na punjaču.
E to nije nikako točno!
Baš poslovnim ljudima treba smartphone.
Email, kalendar, office, internet, Skype.
Toga nema na običnom telefonu.
(Pod poslovne ljude ne smatram rođe, kumove, prijane i ostale Hrvatske biznismene)
kvaju

Post Postao/la kvaju »

evo vam fine ponude, samo još sutra vrjedi, za ove pare, odlično

https://www.bonbon.com.hr/ponuda/ideos
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
Markec

Post Postao/la Markec »

Suko je napisao/la:
Markec je napisao/la: I oni tj poslovni korisnici budu kupili novi mobitel ali to bude neki jeftini dummy mobitel bez pretplate, zato jer oni nežele smartphone. Smartphone na ćekanju jedva doživi dan, ili dan i pol,a sa razgovorom doživi 5-6 sati (ovisi od modela do modela) i njima netreba takav mobitel, jer bi ga trebali tada stalno držati na punjaču.
E to nije nikako točno!
Baš poslovnim ljudima treba smartphone.
Email, kalendar, office, internet, Skype.
Toga nema na običnom telefonu.
(Pod poslovne ljude ne smatram rođe, kumove, prijane i ostale Hrvatske biznismene)
Moraš računati da večina poslovnih korisnika izbjegava touchscreen, mrze ga. ta večina i dalje vole papir, one blokiće u koje upisuju penkalom. Vizitke večinom ubacuju u one malene albume itd, koriste klasičan kalendar na kojem mogu markerom označiti neki termin :D Večina tih poslovnih korisnika nemaju kvalitetno znanje o računalu, znaju pogledati pokoju webstranicu, zapisati neki tekst u wordu kad pišu ugovore itd. evo moj stari je prije par god naučil koristiti e-zaba bankarstvo i često plača račune a što se tiće mobitela ne prati tehnologiju, on je zadovoljan sa klasični mobitelima. Ne kazem da je moj stari jedini, no kad idemo nekom javnom biježniku, ili nekome tko ima uredski posao vidi se da ne prate mobilnu tehnologiju.
Odgovori