Music player
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Music player
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Nemamo li već sličan topic? Anyways, MOC > {ostalo}.
- Soul_Sample
ja sam htio nešto terminal based, a MOC mi je radio probleme s japanskim znakovljem, pa sam sada na MPD-u, na last.fm submitam preko mpdscribble-a, i sve radi ko podmazano. A i pošto sam navikao na tagove, mpd mi malo više odgovara od MOCa jer podržava napredno pretraživanje i baratanje media librarijem 
istina bog, namučio sam se ko mali majmun dok sam ga podesio, no sad znam u čem je bio problem pa više neće bit istih nesporazuma
istina bog, namučio sam se ko mali majmun dok sam ga podesio, no sad znam u čem je bio problem pa više neće bit istih nesporazuma
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
E u biti skoro sam zaboravio napisati da ja uglavnom muziku slusam preko chrome extenzije 'last.fm free music player' a ako ga niste isprobali vrijeme je... nema vise skidanja i zauzimanja mjesta na disku, sve online

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Soul_Sample
isprobah, jedno 50% stvari koje sam probo slušat nisam mogao, radilo je samo za najkomercijalnije stvari uglavnomzole052 je napisao/la:E u biti skoro sam zaboravio napisati da ja uglavnom muziku slusam preko chrome extenzije 'last.fm free music player' a ako ga niste isprobali vrijeme je... nema vise skidanja i zauzimanja mjesta na disku, sve online![]()
a i koristim Operu pa ono, krivi fudbal
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
Je zna koji put stekati ali ne toliko cesto, mozda preoptereceni serveri ali nije strasno, uzasno zgodno ako koristis chromimum.Soul_Sample je napisao/la: isprobah, jedno 50% stvari koje sam probo slušat nisam mogao, radilo je samo za najkomercijalnije stvari uglavnom
a i koristim Operu pa ono, krivi fudbal
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
u par navrata koristio Juk i Exaile...oba poslužila svrsi...za nezahtjevnije korisnike sigurno dobri, mali pjevači pjesama 
- Davor
- Kontakt:
Pa i ne treba vam više playera i hrpa MP3-ca pokraj GROOVESHARK-a.Sve moguće pjesme on-line.Stvorite si bazu svojih omiljenih, kreirate i play liste i sa bilo kojeg kompa i bilo kojeg kraja svijeta imate svoju voljenu mjuzu sa sobom i još sve legalno.Ne treba više ni Limewire ni Frostwire... ništa!
Izvrsna ideja i ja je u potpunosti podržavam
Ma ista fora je sa last.fm free music playerom samo sto je on jos skroz inkorporiran u last.fm sto je zakon!Davor je napisao/la:Pa i ne treba vam više playera i hrpa MP3-ca pokraj GROOVESHARK-a.Sve moguće pjesme on-line.Stvorite si bazu svojih omiljenih, kreirate i play liste i sa bilo kojeg kompa i bilo kojeg kraja svijeta imate svoju voljenu mjuzu sa sobom i još sve legalno.Ne treba više ni Limewire ni Frostwire... ništa!
- Abzeenth
- Site Admin
Cijenim ovo "reklamiranje" Groovesharka jer ga i ja obožavamDavor je napisao/la:Pa i ne treba vam više playera i hrpa MP3-ca pokraj GROOVESHARK-a.Sve moguće pjesme on-line.Stvorite si bazu svojih omiljenih, kreirate i play liste i sa bilo kojeg kompa i bilo kojeg kraja svijeta imate svoju voljenu mjuzu sa sobom i još sve legalno.
Grooveshark makes a Label List available of all record labels with which they have royalty agreements, though in the past major record labels were noticeably absent. This changed on May 8, 2009, when EMI filed a copyright infringement lawsuit against Grooveshark, which was dropped on October 13, 2009 and replaced with a licensing deal.
Universal Music Group filed a copyright infringement lawsuit against Grooveshark in January 2010. This lawsuit is believed to have been the cause of Apple's pulling the Grooveshark application from iPhone in August 2010.