Koristite li dual boot ili ne?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Koristite li dual boot ili ne?
A šta je to Windows 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Gogy
- Spol: M
- Kontakt:
Mene je samo strah da ću ja bit noob za Windowse koliko ih malo koristim 
Ja sam u sedmici napravio mozda 20-kikova misem a u visti 3 mjeseca rada na jednom poslu... pravi tudum za njih a xp sam u dusu znao ali sam i njega pomalo zaboravio nakon ovih godinu ipo dvije sto ga prakticki ne koristimGogy je napisao/la:Mene je samo strah da ću ja bit noob za Windowse koliko ih malo koristim
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
The Acacia Strain
koristim da... kad nema vstudio za linux, onda koristim w7 :/
- ipernar
- Kontakt:
virutalka da, dualboot ne
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
kakav je Monodevelop u odnosu na Visual Studio?The Acacia Strain je napisao/la:koristim da... kad nema vstudio za linux, onda koristim w7 :/
-
The Acacia Strain
mah... meni je to ok, al ono.. ae reci to nekom poslodavcu ako tražiš jobShicy je napisao/la:kakav je Monodevelop u odnosu na Visual Studio?The Acacia Strain je napisao/la:koristim da... kad nema vstudio za linux, onda koristim w7 :/
heh...to je to...The Acacia Strain je napisao/la:mah... meni je to ok, al ono.. ae reci to nekom poslodavcu ako tražiš jobShicy je napisao/la:kakav je Monodevelop u odnosu na Visual Studio?The Acacia Strain je napisao/la:koristim da... kad nema vstudio za linux, onda koristim w7 :/
- pribon
Od kraja travnja koristim dual boot system i to : Windows 7 i neki od Linuxa ( Ubuntu, OpenSUSE, Fedoru ...). Sve vise sam na nekoj od distri Linuxa.
Det hindrar inte att vi säkrar framtiden!