Ide kao program tjedna idući tjedan!madone je napisao/la:Baš sam naletio na super program za koji morate znati da postoji.
Program služi za brzu i jednostavnu izradu slideshow-a od fotografija uz dodavanje audio i video zapisa u sami slide sa puno efekata i manipulacijom fotografijama .
Prijedlozi za sekciju download
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Prijedlozi za sekciju download
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- masnipalac
imam ubuntu 9.04 (32bit), nvidia grafičku s novim drajverom (180) i nemogu ga instalirat,
a na getdebu u komentarima (4) piše isto (nerazumim engleski, al valjda je tako),.
evo moj skrin, pa vidite sami

a na getdebu u komentarima (4) piše isto (nerazumim engleski, al valjda je tako),.
evo moj skrin, pa vidite sami

Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika 
Moraš skinuti i smile-data paket sa iste stranice, evo klikni na link i instaliraj taj paket pa ponovo smile.deb
http://www.getdeb.net/download/4633/1
http://www.getdeb.net/download/4633/1
- masnipalac
instaliro sam ga,ali ga nigdje nemogu naći, tražim po programima, sinapticu i nevidim ga,
kako da ga pokrenem
dodatak:(nakon 10 min.)
nakon desetak minta mi se samo od sebe otvorilo puuuuuuno prozora za instalirati to (a već sam instaliro i bilo je ok, samo nisam mogo pronaći program)
evo skrin tog čuda:

hm, čini mi se da ću ja i nadalje koristit http://www.slide.com
kako da ga pokrenem
dodatak:(nakon 10 min.)
nakon desetak minta mi se samo od sebe otvorilo puuuuuuno prozora za instalirati to (a već sam instaliro i bilo je ok, samo nisam mogo pronaći program)
evo skrin tog čuda:

hm, čini mi se da ću ja i nadalje koristit http://www.slide.com
- Davor
- Kontakt:
Launchy 2.1.2
Launchy je besplatan program koji će vam olakšati pokretanje vaših programa na računalu, a i uštediti vrijeme. Launchy je lagan i brz alat za pokretanje aplikacija i svoj posao radi savršeno. Zaboravite na shortcute na desktopu i start meniju - postoji brže rješenje za pronaći i pokrenuti traženi program.
Launchy je besplatan program koji će vam olakšati pokretanje vaših programa na računalu, a i uštediti vrijeme. Launchy je lagan i brz alat za pokretanje aplikacija i svoj posao radi savršeno. Zaboravite na shortcute na desktopu i start meniju - postoji brže rješenje za pronaći i pokrenuti traženi program.
Kod: Označi sve
http://www.launchy.net/- masnipalac
Davore, fala ti, odličan programčić,Launchy 2.1.2
ako smijem, predložio bi da i njega uvrste za program tjedna, stvarno je super.
mog smilea ni on nije našo,a instaliran je....hehehe koja jebada, to se samo meni more desit
Ti još nisi uspio naći program ?
Ako si ga instalirao upiši u terminal smile i pokrenut ćeš program.
Ne može biti da ti je uredno prošla instalacija .deb paketa a da ga nema u synapticu.
Provjeri i u Sustav>Postavke>Glavni izbornik dali ti je označen Smile
Ili probaj u terminalu instalirat sa ne zaboravi prvo smile-data
Bilo bi bolje da si otvorio novu temu jer ovo je Off Topic u ovoj rubrici.
Ako si ga instalirao upiši u terminal smile i pokrenut ćeš program.
Ne može biti da ti je uredno prošla instalacija .deb paketa a da ga nema u synapticu.
Provjeri i u Sustav>Postavke>Glavni izbornik dali ti je označen Smile
Ili probaj u terminalu instalirat sa
Kod: Označi sve
sudo dpkg -i ime_programa.debBilo bi bolje da si otvorio novu temu jer ovo je Off Topic u ovoj rubrici.
- masnipalac
Ja mislim da bi na ovoj stranici, Linux za sve, trebalo zapravo biti moguće skinuti 3 najpopularnije distre. Možda čak imati i nek irepo za te distre, pogotovo zbog toga jer se radi i na prijevodima, te bi tako mogli sami širiti prijevode maksimalno. Što kažete?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
vrhunska ideja