ne mislim an taj status već sam da napišeš (to imaš na msnu i emesene, na pidginu i emp... nisam to vidio) rhythmbox ne koristim ali mislim i da banshee ima tu opciju, žao mi je što emesene nije bolje integriran u sam ubuntu :Szole052 je napisao/la:Status postavljas na vrhu prozora empathyja kako to nisi vidiovuksamotnjak je napisao/la:4ndY je napisao/la: empathy se ni meni nesviđa, nema mogučnost pravljenja logova, vrijeme slanja, postavljanje statusa, koja glazba svira....nezznam dali je to moguće ak je recite mi kako)
A da ti pokaze koji pjesmu slusas samo u ukljucis plugin 'IM Status' i voila...
Je ima manje opcija od pidgina ali nije los.
Kakvo vrijeme slanja?
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Sto nemozes sam napisati, odaberes custom messagesvuksamotnjak je napisao/la:]
ne mislim an taj status već sam da napišeš (to imaš na msnu i emesene, na pidginu i emp... nisam to vidio) rhythmbox ne koristim ali mislim i da banshee ima tu opciju, žao mi je što emesene nije bolje integriran u sam ubuntu :S
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- vuksamotnjak
ok to nisam znao dodavanje ekstenzija ili tome slično jel ima :S sam ispitujem da znam dali ću preči na tozole052 je napisao/la:Sto nemozes sam napisati, odaberes custom messagesvuksamotnjak je napisao/la:]
ne mislim an taj status već sam da napišeš (to imaš na msnu i emesene, na pidginu i emp... nisam to vidio) rhythmbox ne koristim ali mislim i da banshee ima tu opciju, žao mi je što emesene nije bolje integriran u sam ubuntu :S
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
E neznam kakve ekstenzije... mislis pluginove? Toga za sada nema ali sta ti treba odredjeno?. Nemas puno sta ispitivati samo ga koristi pa ces sve vidjeti. Ja sam sada prvi put nakon pidgina proso na njega prije tjedan dana i koristim ga.vuksamotnjak je napisao/la: ok to nisam znao dodavanje ekstenzija ili tome slično jel ima :S sam ispitujem da znam dali ću preči na to)
Malo da oftopicarim imam problem sa empathyjem i pidginom, ljudi kada odu offline i dalje ih pokazuje ko da su online, ne svaki put ali koji put da...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Gogy
- Kontakt:
Ne znam, nije mi sjeo... ima vrlo malo settings opcija, probao sam slat fajl frendu drag and drop metodom a on samo stavi path fajla u chat window... Pidgin je za njega majka.sawyer je napisao/la:zasto je empathy tako očajan program? O.oiako je Empathy očajan program, trebalo je ići sa Pidginom. Ali zato je Gwibber odličan program.
- Suko
- Site Admin
A jel sam ja to ćorav pa nije ni na LZS-u objavljeno da je izišao novi Ubuntu?4ndY je napisao/la:Jel zna netko ikakav racionalan razlog zašto Bugovci ne objave izlazak novog Ubuntua na BOL-u? Ipak je to najpopularnija i najpoznatija Linux distra... :ugeek:
(da ne spominjem druge mainstream IT portale... kava )
Ja ne vidim to u vijestima.
Hm, hm ...
Imam jedan problem.
Pri instalaciji sam odredio da me Ubu traži moj pass za upad, a sada želim to uklonit. Primjetio sam da se puno brže boota od drugih verzija. E sada, otišao sam u SYSYTEM - ADMINISTRATOR - USERS AND GROUPS i tamo kliknuo na ole gdje piše da me više ne traži pass pri ulasku, na kraju sam restartao ali pri podizanju računala opet se pojavi onaj prozorčić u kkojem piše moj userame, kliknuo sam samo enter i on se pokreno bez traženja pass-a ali oet nisam kompletno uklonio.
Kako da potpuno uklonim da si pri bootanju uopće se pojavi taj prozorčić?
Pri instalaciji sam odredio da me Ubu traži moj pass za upad, a sada želim to uklonit. Primjetio sam da se puno brže boota od drugih verzija. E sada, otišao sam u SYSYTEM - ADMINISTRATOR - USERS AND GROUPS i tamo kliknuo na ole gdje piše da me više ne traži pass pri ulasku, na kraju sam restartao ali pri podizanju računala opet se pojavi onaj prozorčić u kkojem piše moj userame, kliknuo sam samo enter i on se pokreno bez traženja pass-a ali oet nisam kompletno uklonio.
Kako da potpuno uklonim da si pri bootanju uopće se pojavi taj prozorčić?
- Branimir
- Kontakt:
Emapthy je koma jer:
1. kad stigne poruka ne otvori po defaultu ekran od poruke (možda ima u opcijama da se uključi?)
2. da bi se pristuplo toj listi prijatelja koja je online - treba prvo kliknut na ikonu pisma, pa zatim neš chat (il empathy) (ispričavam se na aproksimacijama - maknuo sam empathy nakon nekog vremena nisam više imao živaca se baktat s njim)
3. npr otvoren mi je prozor gdje "ćaskam" s nekim - dobijem poruku od nekog drugog i sad pojavi se indikacija da sam dobio poruku, ali NE nebi on u tom prozoru koji je već aktivan od četa, otvorio novi tab s tom drugom osobom.. kava
Doduše Pidgin mi se na 9.10 na jednom od računala rušio svako malo, na 10.04 radi sve kul na oba kompa...
1. kad stigne poruka ne otvori po defaultu ekran od poruke (možda ima u opcijama da se uključi?)
2. da bi se pristuplo toj listi prijatelja koja je online - treba prvo kliknut na ikonu pisma, pa zatim neš chat (il empathy) (ispričavam se na aproksimacijama - maknuo sam empathy nakon nekog vremena nisam više imao živaca se baktat s njim)
3. npr otvoren mi je prozor gdje "ćaskam" s nekim - dobijem poruku od nekog drugog i sad pojavi se indikacija da sam dobio poruku, ali NE nebi on u tom prozoru koji je već aktivan od četa, otvorio novi tab s tom drugom osobom.. kava
Doduše Pidgin mi se na 9.10 na jednom od računala rušio svako malo, na 10.04 radi sve kul na oba kompa...
Nikako da mi efekti rade kako spada
, Uvjek crno bjeli ekran pa iza toga zamrzavanje kompa pa na kraju sam bez efekata. Btw. primjetio sam da više nema Gimp-a , inače je on uvjek bio prisutan
- CaM
- Kontakt:
GIMP je nazalost izbacen, no to pravdaju potrebom za prostorom i time da je GIMP previse za obicnog korisnika, te da oni koji hoce mogu ga jednostavno dodat.
BLOG - http://www.cmid.bloger.hr/ || My web page