Sa dizajnerske strane meni ti botuni ljepse izgledaju sa lijeve strane iako je malo tesko zbog navike. Ali cim promjenis temu koja nije jedna od one dvije nove od ubuntu-a dodju ti botuni sa desne strane sa pravilnim razmjestajem.glaskoncILLa je napisao/la:ma totalno sam miran, ako druga marka ne zabrinjava da na uzorku od 5000 ljudi njih 80% želi buttone na desnoj strani, mene još manje..
Ubuntu 10.04 LTS Beta 2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 10.04 LTS Beta 2
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Furaju engleski stil, sve naopacke..
Ja mislim da sa botunima na livoj strani pokušavaju progurat ka nešto svoje originalno, po sistemu app(ako prođe prođe), pa ako ne prođe, 10.10 ide sa normalnim botunima.
koju graficku imas? i ako je laptop, koji?vuksamotnjak je napisao/la:ZAŠTO MENI OPET TU BETU NEČE UČITATI... Izbaci mi samo terminal ....ja onda upišem sudo service gdm start i samo mi se onda zacrni ekran???? može pomoć
Prijavi bug
Ja, bogu hvala, jos nisam nabavio prazne cd-e
Nego, jel netko imao losa iskustva sa lucidom od kako je doso do druge bete?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- kvaju
- Spol: M
ja nemam praznih cd-ova, ali pržim na DVD, mislim da nebi to bio problem, ali evo 2 DVD bacam, neće.
buta ga, pojavi se ubuntu ekran onaj na početku gdje bi trebao birat jezike i ono, piše samo eror.
buta ga, pojavi se ubuntu ekran onaj na početku gdje bi trebao birat jezike i ono, piše samo eror.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Ovo je jutarnja treća reinstallacija
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Znaci neradi bas ono za instalirati za ozbiljno koristiti.
Onda bi si mogo pclos piknuti za neko vrijeme...
Bas sam neodlucan
Bas sam neodlucan
Mislim da je ovo sad kako treba ipak je samo 16 dana do finalzole052 je napisao/la:Znaci neradi bas ono za instalirati za ozbiljno koristiti.
Bas sam neodlucan
zole052 je napisao/la
Cek, znaci da nisi jutros triput instaliravo nanovo jer ti je krepalo? Nemoj me zezatidomi je napisao/la: Mislim da je ovo sad kako treba ipak je samo 16 dana do final