Davor je napisao/la:1.Firefox
2.Opera (kad FF neće)
Probavam i Chrome ali kao što i Domi reče na Mintu KDE radi poprilično nestabilno i često je neupotrebljiv.
I baš mi je žao što mi chrome ne radi čudna stvar a na ubuntu i mintu gnome sve 5.
Šteta jer sad koristim samo mint kde jer mi je puno brži a i ytube rula....
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Davor je napisao/la:1.Firefox
2.Opera (kad FF neće)
Probavam i Chrome ali kao što i Domi reče na Mintu KDE radi poprilično nestabilno i često je neupotrebljiv.
domi je napisao/la:
I baš mi je žao što mi chrome ne radi čudna stvar a na ubuntu i mintu gnome sve 5.
Šteta jer sad koristim samo mint kde jer mi je puno brži a i ytube rula....
I na kubuntuu radi a na mintu kde izbacuje neku gresku kada se pokrene preko terminala, nisam uspio naci rjesenje ali nisam se ni bas ubio od trazenja istog
zzankola@zzankola ~ $ google-chrome
[6273:6273:29288444432:ERROR:/usr/local/google/home/chrome-eng/b/slave/chrome-official-linux/build/src/chrome/browser/process_singleton_linux.cc(312)] Failed to extract pid from path: /home/zzankola/.config/google-chrome/SingletonLock
Danas je Exploder prihvatio finalnu verziju minta 8 kde jos Clem i to je to a problem jos nije rjesen... cudno, trebalo bi na njihovom forumu pitati kava
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko je napisao/la:Firefox.
Probo druge.
Nisu sjeli.
Tocno tako, ja na svim os-ovima sve nesto za promjenu probavam svasta ... ali nista mi ne sjeda bas. Na debianu epiphany mi je super. Simple ... does the job.
Ali opet s vratim na lisicu nakon par dana.
na pola puta između ff i chrome-a sa tendencijom prema drugom kad se još poboljša....
aurora mi je ok, ali ima još dosta za radit...
probao i onaj iron koji je chrome bez google điđa miđa i client id-a, ali i on se još treba "stabilizirati"..
Chromium u svakodnevnoj upotrebi (najbrži je).
Firefox (samo zbog Firebuga).
Opera (koristio je dugi niz godina do kad Chromium nije postao upotrebljiv na Linuxu, ali ipak nije slobodan softver ).
Sad čekam Aroru, reKonq ili Konqueror da se poboljšaju tako da ipak mogu imati lijepu integraciju s KDE-om (tad napuštam Chromium)
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'