A čekaj da prođu rokovi pa ću se ja opet aktiviratiSuko je napisao/la:Fali nam dobrih trolova.
Do sad slabo...
Stigla je faca s windowsa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Stigla je faca s windowsa
-
Lutherus
Je li već bilo trollova na ovom forumu?
o da,itekako.samo malo pobolje pogledaj pojedine postove.
Hm, uglavnom preletim stvari koje me ne zanimaju, no ne mogu reći da sam primjetio ciljane provokacije.odin je napisao/la:Je li već bilo trollova na ovom forumu?
o da,itekako.samo malo pobolje pogledaj pojedine postove.
-
Lutherus
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... f=1&t=3749
ovo si valjda vidjel.pa sve dok ecvis neskuzi.nasrecu ovo je samo jedan od vrlo rijetkih.
a bilo bi i zalosno da netko dolazi na ovaj forum trolati.
ja sam uvjek tvrdil da ako ti se trola imas omegle
ovo si valjda vidjel.pa sve dok ecvis neskuzi.nasrecu ovo je samo jedan od vrlo rijetkih.
Jesam, ali pročitah prvih nekoliko postova, vidjeh da se radi o Macu, zatvorih tab :)odin je napisao/la:http://www.linuxzasve.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=3749
Joooojj... dečki... (i curke) kak je ovo super komjuniti. Baš vam svima fala na ovom krasnom dočeku kava (ps: ja ću se windoze riješiti tek kad mi zmisle photoshop za linuxe... a do tada ću se samo zezati s compizomGrof je napisao/la:Ma sve 5.
Kada se iz dečka izčiste windoze, shvatiti će što je zajednica i da čovjek nije otok
Ma šta ti je to? To si valjd prvu sliku s google image searcha skinuo. Ja zaslužujem puno više. kavaSuko je napisao/la:Jesi ti taj?
Mi primammo svakakve, pa eto i tebi dobrodošlica.
A šta volim ljude koji sijeku text. Pa jel ti lijepo piše da sam faca s windowsa + valjda vidiš moj nick? :Pcharuga je napisao/la:nema potrebe a vidim ni kulture kavaEvilGrin je napisao/la:.....Nema uopće potrebe da se predstavim....
:welcome:Suko je napisao/la:
Mi primammo svakakve, pa eto i tebi dobrodošlica. ;)
-
Lutherus
EvilGrin je napisao/la:Joooojj... dečki... (i curke) kak je ovo super komjuniti. Baš vam svima fala na ovom krasnom dočeku kava (ps: ja ću se windoze riješiti tek kad mi zmisle photoshop za linuxe... a do tada ću se samo zezati s compizomGrof je napisao/la:Ma sve 5.
Kada se iz dečka izčiste windoze, shvatiti će što je zajednica i da čovjek nije otok)
GIMP! u nekim stvarima i daleko bolji nego photoshom.
sve dok ima python mogu sve