odin je napisao/la:
@jjj yes :-) btw , openbox trenutno "testiram" jer eto prvi puta radim u njemu sada.inaće koristim xfce ili fluxbox.čak i kad debian vozil (don`t heate me now) odma po inastalaciji se presaltal na fluxbox jer mi gnom ružan.
Isprobah i Fluxbox dok isprobavah, it didn't sparkle with me. Premda su skoro pa identični, a Openbox vjerojatno ništa neće zamijeniti (DWM ga malo nadopunjuje...tj. PyTyle). Go figure.
BTW, GNOME ti je ružan znači da koristiš KDE? Obzirom da GNOME == GTK? Ili je to bilo GNOME == Metacity? U ovom drugom slučaju, razlika je u (što se izgledanja tiče) window decorations...not that big a deal, meni su ionako isključeni.
[/quote]
BTW, GNOME ti je ružan znači da koristiš KDE? Obzirom da GNOME == GTK? Ili je to bilo GNOME == Metacity? U ovom drugom slučaju, razlika je u (što se izgledanja tiče) window decorations...not that big a deal, meni su ionako isključeni.[/quote]
GNOME = GTK je bilo .Da KDE koristim , točnije koristil dugo jer mi nekak najviše legnul a sad isprobvam svašta tako da sad u par mjeseci prosel LXDE , E17 , swordfih , ICEWM ,FVWM-Crystal , Window Maker i AfterStep.Svako ima neke svoje čari a naravno i mane.
A GNOME mi jednostavno neleži
mozes upload-at na rapidshare,
mislim da imaju ogranicenje na 200Mb pa moras to podijeliti na dijelove, to mozes sa rarom (winrar, neznam za program na linux-u)
svaki put kad ti neko skine fajl veci od 5 mb na rapidshare-u dobijes neke bodove koje kasnije mozes mijenjati za premium accaunt.
postoji jos i megaupload i jos par takvih servisa na istu foru cijih se imena trenutno nemogu nemogu sjetiti...
Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds quote)