Arch live

Diskusije usko vezane uz Arch Linux i srodne distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

jjj

Re: Arch live

Post Postao/la jjj »

odin je napisao/la: @jjj yes :-) btw , openbox trenutno "testiram" jer eto prvi puta radim u njemu sada.inaće koristim xfce ili fluxbox.čak i kad debian vozil (don`t heate me now) odma po inastalaciji se presaltal na fluxbox jer mi gnom ružan.
Isprobah i Fluxbox dok isprobavah, it didn't sparkle with me. Premda su skoro pa identični, a Openbox vjerojatno ništa neće zamijeniti (DWM ga malo nadopunjuje...tj. PyTyle). Go figure.

BTW, GNOME ti je ružan znači da koristiš KDE? Obzirom da GNOME == GTK? Ili je to bilo GNOME == Metacity? U ovom drugom slučaju, razlika je u (što se izgledanja tiče) window decorations...not that big a deal, meni su ionako isključeni.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

[/quote]
BTW, GNOME ti je ružan znači da koristiš KDE? Obzirom da GNOME == GTK? Ili je to bilo GNOME == Metacity? U ovom drugom slučaju, razlika je u (što se izgledanja tiče) window decorations...not that big a deal, meni su ionako isključeni.[/quote]

GNOME = GTK je bilo .Da KDE koristim , točnije koristil dugo jer mi nekak najviše legnul a sad isprobvam svašta tako da sad u par mjeseci prosel LXDE , E17 , swordfih , ICEWM ,FVWM-Crystal , Window Maker i AfterStep.Svako ima neke svoje čari a naravno i mane.
A GNOME mi jednostavno neleži
Lutherus

probna verzija je gotova i spremna za upload.
jel zna netko neki dobar servis za izradu besplatne stranice ili neki share servis?
ziko
Spol: M

Post Postao/la ziko »

mozes upload-at na rapidshare,
mislim da imaju ogranicenje na 200Mb pa moras to podijeliti na dijelove, to mozes sa rarom (winrar, neznam za program na linux-u)
svaki put kad ti neko skine fajl veci od 5 mb na rapidshare-u dobijes neke bodove koje kasnije mozes mijenjati za premium accaunt.
postoji jos i megaupload i jos par takvih servisa na istu foru cijih se imena trenutno nemogu nemogu sjetiti...
Software is like sex... it's better when it's free :D (Linus Torvalds quote)
:snoozer:
Lutherus

hvala
ziko

Post Postao/la ziko »

oce'l bit sta od tog arch-a :?:
Lutherus

evo treba samo upload jos
Lutherus

blog gotov , iso se upload-a , nešto sporo ide , neznam zakaj , kaže d tek za 9 sati iso bude postavljen na blog i spreman za skidanje.

adresa bloga donveljac.blogspot.com

nažalost dok iso neće biti postavljen blog je nedostupan.još ću vas obavijestiti pravovremeno o funkcionalnosti bloga.
i dečki , hvala na podršci.
ziko

Post Postao/la ziko »

ajde super,
nije problem sacekat, pa da malo ispromavam ;)
Lutherus

e al ovo sporo!pa čovjek izgubi živce dok to čeka!
i to još sa premium membership di brze nego sa free.kak tek onda free ide?
Odgovori