U-Ž-A-S-J-E-D-A-NzlatkoA je napisao/la: Nisam neki njegov lobista ali mi izgleda solidan izbor za predsjednika države - zar ne?
Predsjednički Izbori
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Predsjednički Izbori
- kova-ng
- Spol: M
svejedno koji bude izabran, ionako je precjednik samo figura i čovjek koji prezentira drzavu nekoj drugoj drzavi, sjetite se kakvu mesić ima odgovornost, sve manje više je odgovorna vlada
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- Markec
Nakon sto sam pročitao taj članakGrof je napisao/la:Josipovićev stožer gotovo u cijelosti koristi Linux (Ubuntu).
http://www.linux.hr/modules/news/articl ... oryid=2801
Nadam se da će utjecati da takvo nešto naprave u školama.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Znal sam da bu došlo vreme politika i na ovom forumu, širi se više nego gripa..
al eto kad ste već krenuli..
hehehe
ovako...

Ja bi da hrvatska nema predsjednika, ja bi da nemamo premijerku, ja bi komunistički sistem EXYU i totalitarna radikalna stranka da nam diktira ko će kad jesti i spavati.. Eto.. A vjerujte mi to će se dogoditi brže nego što vi mislite..

al eto kad ste već krenuli..
hehehe
ovako...
Ja bi da hrvatska nema predsjednika, ja bi da nemamo premijerku, ja bi komunistički sistem EXYU i totalitarna radikalna stranka da nam diktira ko će kad jesti i spavati.. Eto.. A vjerujte mi to će se dogoditi brže nego što vi mislite..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
-
The Acacia Strain
i kako ti misliš tako u životu napredovat?dalibor.klobucaric je napisao/la:ma predsjednika, ja bi da nemamo premijerku, ja bi komunistički sistem EXYU i totalitarna radikalna stranka da nam diktira ko će kad jesti i spavati.. Eto.. A vjerujte mi to će se dogoditi brže nego što vi mislite..
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Taman kad je Davor/Gigolo odustao

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Ko ja?i kako ti misliš tako u životu napredovat?
Stari na krivu adresu postavljaš pitanje!
Zašto? Pa vjerojatno jer svi misle da mogu samo krasti iz košare, al svaka košara ima svoje dno. A ako pogledaš oko sebe. Mi smo već na dnu dna. Daj još par godina i Bejrut će ljepše izgledati nego Zagreb. Nadalje. Ako pogledaš malo sve više i više postajemo robovlasničko društvo samo kaj se jako jako polagano kreće prema tome. I vjeruj mi da ćemo nakraju na to spasti.. Stoga mislim da niti jedan predsjednik ove ljepe nam naše neće pomoći. Nama treba revolt, državni udar, i smjena vlade, trebaju bombe, rušenja i jedna velika nula. Da se Konačno može krenuti od početka. Utopijska spika slažem se, al to je jedino što možemo. Za sve ostalu tu je mastercard. Europsi masterkard... Još jedna stvar, frend mi radi ove plakate tu po čakovcu i okolici. KAd bi samo znao koju lovu je pograbio od političara. Evo da su samo pola love dali u moje mjesto. Familije kojima pomažemo tu i tam s hranom i odjećom imale bi kaj jesti 6 mjeseci. A ne, oni su potrošili na jeb*ni papir!!! Halo, ma koji predsjednik na posao ili poljoprivrednik kaj Vam je
--
--
I. Josipović mi se zamjerio radi ZAMP-a.
N. Vidošević - loš izbor, radi toga što ne može dokazati porijeklo imovine i jer mu je kampanja rip-off Obamine, usporedite logo-e. Jednom je rekao kako trebamo uvesti milijun radnika.
A. Hebrang- jer je lažov ("samo ponekada ne kaže istinu"), shimadzu, ne želi priznati da je car gol.
D. Kajin - ponekad dobro laje, a ponekad *ere.
D. Primorac - psiho, koji je bio Sanaderov potrčko, rasturao obrazovanje i sada misli biti predsjednik
J. Jurčević - pametno zbori, ali nema šanse.
M.Tuđman - nakon njegovog tatice, nepotizma i projekta 200 bogatih obitelji, ne vjerujem mu ništa
V.Š. Ožbolt - pokušala je nešto napraviti u pravosuđu, ali ju Sanader brzo izbacio, održava se u politici, bez rezultata. Ne vjerujem joj previše.
V. Pusić - zbog antihrvatskih stavova, prekrižio sam je za sva vremena
S. Vukšić - zanimljiv i jednostavan čovjek.
M. Bandić - bahati lažov nad lažovima. Demagog ekstra klase koji bi trebao malo porazgovarati sa USKOK-om da "institucije rade svoj posao" kako treba. Rekao je kako građani imaju pravo glasa samo onda kada izađu na glasanje. Sapienti sat.
Radi toga, evo moje mišljenje:
George Carlin Doesn't vote
@dalibor
Ja bih diktaturu narodnog proletarijata.
A sad stvarno. Volio bih direktnu demokraciju, kao u Švicarskoj. Koja je svrha izbora u kojem nakon toga u ime nas šačica večinski izabranih kandidata odlučuje o budućnosti naše zemlje. Tako su nas ugurali u NATO a da nisu ni pitali narod. Sada nas guraju u EU, ovješene EU zastavice po Zagrebu, a nisu ni pitali hrvatski narod, što misli o tome. Kakva je to *bena demokracija? Mi služimo kao glasačka mašina pro forma sa nikakvim daljnjim utjecajem na našu političku budućnost. *bem ti takvu demokraciju. Radije bih diktaturu, barem znam tko pije a tko plača.
Nisu sređeni birački spisi, imamo više glasača nego što bi trebalo biti, to dovodi u upitnost legalnost izbora sadašnje i prošle vladajuće garniture, uključujući saborske zastupnike, koji se šaltaju na dvije godine za fotelju, ffs.
N. Vidošević - loš izbor, radi toga što ne može dokazati porijeklo imovine i jer mu je kampanja rip-off Obamine, usporedite logo-e. Jednom je rekao kako trebamo uvesti milijun radnika.
A. Hebrang- jer je lažov ("samo ponekada ne kaže istinu"), shimadzu, ne želi priznati da je car gol.
D. Kajin - ponekad dobro laje, a ponekad *ere.
D. Primorac - psiho, koji je bio Sanaderov potrčko, rasturao obrazovanje i sada misli biti predsjednik
J. Jurčević - pametno zbori, ali nema šanse.
M.Tuđman - nakon njegovog tatice, nepotizma i projekta 200 bogatih obitelji, ne vjerujem mu ništa
V.Š. Ožbolt - pokušala je nešto napraviti u pravosuđu, ali ju Sanader brzo izbacio, održava se u politici, bez rezultata. Ne vjerujem joj previše.
V. Pusić - zbog antihrvatskih stavova, prekrižio sam je za sva vremena
S. Vukšić - zanimljiv i jednostavan čovjek.
M. Bandić - bahati lažov nad lažovima. Demagog ekstra klase koji bi trebao malo porazgovarati sa USKOK-om da "institucije rade svoj posao" kako treba. Rekao je kako građani imaju pravo glasa samo onda kada izađu na glasanje. Sapienti sat.
Radi toga, evo moje mišljenje:
George Carlin Doesn't vote
@dalibor
Ja bih diktaturu narodnog proletarijata.
A sad stvarno. Volio bih direktnu demokraciju, kao u Švicarskoj. Koja je svrha izbora u kojem nakon toga u ime nas šačica večinski izabranih kandidata odlučuje o budućnosti naše zemlje. Tako su nas ugurali u NATO a da nisu ni pitali narod. Sada nas guraju u EU, ovješene EU zastavice po Zagrebu, a nisu ni pitali hrvatski narod, što misli o tome. Kakva je to *bena demokracija? Mi služimo kao glasačka mašina pro forma sa nikakvim daljnjim utjecajem na našu političku budućnost. *bem ti takvu demokraciju. Radije bih diktaturu, barem znam tko pije a tko plača.
Nisu sređeni birački spisi, imamo više glasača nego što bi trebalo biti, to dovodi u upitnost legalnost izbora sadašnje i prošle vladajuće garniture, uključujući saborske zastupnike, koji se šaltaju na dvije godine za fotelju, ffs.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Agree, radije bi diktaturu.. bolja solucija od 100% demokracije, kam nas je dovela demokracija? Na žuti tisak i skupe jahte.. Ako pogledate to je jedino što gledamo u zadnje vrijeme..

--
--
- glaskoncILLa
2pingu, sto to znaci antihrvatski stavovi Vesne Pusic?
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..