Fedora 12

Diskusije usko vezane uz Fedora i srodne distribucije (RHEL, CentOS...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Fedora 12

Post Postao/la 4ndY »

Dobro dosta offtopica oko KDE vs. Gnome... ;)

Da ja stavim jedan ontopic, ali u skladu s prijašnjim postovima:
instalirao sam F12KDE-(beta) u VM i sve lijepo, fino krasno, pogotovo od tih novih stvari (wizard za prijavu bugova, ulaštena instalacija, nm-applet...), ali su sve napisane u Gtk-u (za Gnome i Gtk ekipu), tako da Fedorino srce još uvijek pripada Gnomeu, koliko god KDE bio zgodan, ali i pomalo nespretan dečko... :D
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
valent
Kontakt:

Post Postao/la valent »

Na malome HP Mini.ju 5101 sam testirao Fedoru 12 Beta i mogu reci da radi odlicno, jedino oko wirelessa sam se morao zezati što nisam očekivao jer je do sada HP dosta stavljao intel wireless kartice a sada su u ovaj mali stavili broadcom :(

Proradio je i wireless nakon malo čačkanja i sada sam sretan :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Jel dobra?
Ja čekam da izađe službena verzija.
shicy

Post Postao/la shicy »

Suko je napisao/la:Jel dobra?
ziko

Post Postao/la ziko »

Suko je napisao/la:Jel dobra?
ja isto cekam, s nestrpljenjem, i svaki dan ko kreten odlazim na njihovu stranicu da 'provjerim' jel se onaj banner s odbrojavanjem pomaknuo za jedan broj manje rofl
Software is like sex... it's better when it's free :D (Linus Torvalds quote)
:snoozer:
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Ja probao i jako dobro radi. Samo sam imao problema s PPTP-om u NetworkManageru, ali to je nešto do Upstreama.

Artwork mi se opet ne sviđa :-( (u zadnjih par verzija Artwork Fedore je pljuga... jedino je Solar, desetka, bio super).
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
pingu

Post Postao/la pingu »

4ndY je napisao/la:Ja probao i jako dobro radi. Samo sam imao problema s PPTP-om u NetworkManageru, ali to je nešto do Upstreama.

Artwork mi se opet ne sviđa :-( (u zadnjih par verzija Artwork Fedore je pljuga... jedino je Solar, desetka, bio super).
U pravu si. Default wallpaper u f11 na oba desktopa je grozan (pomalo morbidan, tmuran), ali leonidas-kde-theme-lion-package i leonidas-kde-theme-landscape spašavaju stvar. :)
Novi artwork prijedlozi za f12 mi se sviđaju. A prije mi se sviđao onaj DNA i baloni wallpaper na starijim verzijama.

Frugalware je posudio Solar wallpaper :D

slika
shicy

Post Postao/la shicy »

ja sam instalirao sa LiveCD-a i lijepo radi, samo osta sam :shock: kad mi je počelo skidati 300 updateova...
na ATI Radeon 9600 Pro radi k'o sat ;) bez ikakvog doinstaliravanja ičega ;)
andrei
Kontakt:

Fedora 12

Post Postao/la andrei »

Na veliko zadovoljstvo Fedorinih korisnika danas je izašla nova 12 inačica. Hardverski zahtjevi su manje više isti i možete ih pročitati u ovom dokumentu: http://docs.fedoraproject.org/release-n ... n-US/html/.
Kao i inače dostupan je download GNOME i KDE inačice na njihovoj stranici. Uživajte :mrgreen:

http://fedoraproject.org/
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Tko će napisati najavu za naslovnicu? :mrgreen:
Odgovori