Za 2003 postoji plugin za citanje ODF i slicnih formata. Samo sam instalirao, nisam isprobao.Kova je napisao/la:mozda naprave nesto slicno i za ms office 2003
MS Office 2007 SP2 uveo ODF
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: MS Office 2007 SP2 uveo ODF
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Meni je jako važno da MS konačno podrži ODF.
Za pisanje dokumenata koristim Open Office.
I on može snimati u MS formatima, ali tako snimljen dokuent ne izgleda identično ako otvorim npr. u Wordu, ili u Power Pointu.
Zato, kad napišem dokument, moram dizati Virtualbox, Windowse, MS Office i prepraviti dokument.
Onda ga tek mogu dati nekom tko koristi Windowse. (Znači 99 % korisnika računala)
Koristim Open Office 3.0, pa čak ni on ne može korektno snimiti složenije dokumente u MS format.
Zato mi je strašno važno da ljudi mogu otvoriti odf fileove.
A ljudima se općenito ne da instalirati nikakve pluginove, nego se ja moram prilagoditi njima.
Ipak su oni većina.
Za pisanje dokumenata koristim Open Office.
I on može snimati u MS formatima, ali tako snimljen dokuent ne izgleda identično ako otvorim npr. u Wordu, ili u Power Pointu.
Zato, kad napišem dokument, moram dizati Virtualbox, Windowse, MS Office i prepraviti dokument.
Onda ga tek mogu dati nekom tko koristi Windowse. (Znači 99 % korisnika računala)
Koristim Open Office 3.0, pa čak ni on ne može korektno snimiti složenije dokumente u MS format.
Zato mi je strašno važno da ljudi mogu otvoriti odf fileove.
A ljudima se općenito ne da instalirati nikakve pluginove, nego se ja moram prilagoditi njima.
Ipak su oni većina.
Baš nedavno nosim u kopiraonu da mi isprintaju par .odt dokumenata i frajer me pita "u kojem wordu je to pisano". Imao sam i pdf verzije, ali me je baš zanimalo da li će mi moć ovo isprintat.
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
cuj lika u kojem wordu je ovo pisano, hehetartaglia je napisao/la:Baš nedavno nosim u kopiraonu da mi isprintaju par .odt dokumenata i frajer me pita "u kojem wordu je to pisano". Imao sam i pdf verzije, ali me je baš zanimalo da li će mi moć ovo isprintat.
-
Gigolo
Kad su meni lani na laptopu prijatelji na otoku vidili Mandrivu 2008 u čudu su pitali Koji su ti to windowsi?
da, da. to je jako cesto,Davor B. je napisao/la:Kad su meni lani na laptopu prijatelji na otoku vidili Mandrivu 2008 u čudu su pitali Koji su ti to windowsi?
koja ti je to tema
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
de neki dan sam pokazivao frendovima ubuntu sa svim efektima i sve kak radi, svi su mislili da je to vista ili onja novi windows kak se zove? tako su rekli, ocito su mislili na sedmicu...
- Markec
- Spol: M
Stvar je u tome da mediji kao tportal, novine i druge stvari samo pišu o windowsima. Najgore je to sto samo pišu ono microsoft ono, microsoft ovo ide mi na živce kada nežele pisati o konkurentskim programima.Kova je napisao/la:de neki dan sam pokazivao frendovima ubuntu sa svim efektima i sve kak radi, svi su mislili da je to vista ili onja novi windows kak se zove? tako su rekli, ocito su mislili na sedmicu...
-
Gigolo
Na kakvu temu misliš?simke je napisao/la:
koja ti je to tema
oni misle da sam stavo neku kul temu n xp, kad ono linux. desilo se par puta.Davor B. je napisao/la:Na kakvu temu misliš?simke je napisao/la:
koja ti je to tema
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.