LZS na Dobro jutro Hrvatska

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: LZS na Dobro jutro Hrvatska

Post Postao/la Grof »

iv@n je napisao/la:Dobar je prilog bio, Grofe svaka čast! :thumbs

I naravno, po nekim Murphyevim pravila, morao je na njihovom utuntu iskočiti error "unable to mount volume" :nee
Ah, ja nisam ni znao da će oni vrtiti neki tutuntu.... never mind.

Nego za jednu bolju emisiju trebasjest na kauč, sa možda još nekim i to složiti koa debata emisiju, a ne ovako quick guide. Imali su na TV-u zapravo krivi pristup emisiji. Ljue treba sa Linuxom upoznati drugim redom, po mome mišljenju, a osim toga onaj draft koji sam dobio od TV-a i moj bili su identični, ali MEštar zapravo nije vodio emisiju tim redosljedom jer nije bilo vremena!
Mravac

Post Postao/la Mravac »

Nego jel moze neko od admina dat statistiku za jucer...jel ima kakv peek u posjetima ili tako ensto :-D, cisto da vidimo korisnost reklame....

Iako iskustvo me uci da ljudi nakon sto cuju za neke stvari, dolaze na njih tek nakon mejsec,dva...U firmi di sam radio u sallesu ljudi su kupovali proizvode u prosjeku 6mjeseci nakon slanja prvog upita o njemu

P.S
Evo sad vidim 8 novoregistriranih u roku 24h nakon priloga..nije lose, smao neka postanu aktivni :-D...Kako je stanje s otvaranjem stranice
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

A evo i na YouTube-u link:

http://www.youtube.com/watch?v=QJQrqQBvebg

pa tko od kud želi... :D
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Mravac je napisao/la:Nego jel moze neko od admina dat statistiku za jucer...jel ima kakv peek u posjetima ili tako ensto :-D, cisto da vidimo korisnost reklame....

Iako iskustvo me uci da ljudi nakon sto cuju za neke stvari, dolaze na njih tek nakon mejsec,dva...U firmi di sam radio u sallesu ljudi su kupovali proizvode u prosjeku 6mjeseci nakon slanja prvog upita o njemu

P.S
Evo sad vidim 8 novoregistriranih u roku 24h nakon priloga..nije lose, smao neka postanu aktivni :-D...Kako je stanje s otvaranjem stranice
Pa prometi su bili u peeku više nego duplo veći...

no bitno je ono što će biti nakon. Odnosno koliko će ih ostati vezano uz Linux...
Archon
Spol: M

Post Postao/la Archon »

Grofe, odlicno si se drzao u emisiji!!!
S obzirom da je bilo jako malo vremena da se upozna pucanstvo o cemu se radi tj. sto je Linux, ispalo je vise nego dobro.
Mislim da je Grof odlican izbor za prezentaciju naseg operativnog i da ima "slifa" za educiranje ljudi.
Koristim Linux cca. 10 mjeseci i sve sto sam naucio, naucio sam na http://www.linuxzasve.com citajuci forume.
Danas sam aktivni korisnik Linuxa zahvaljujuci clanovima ovoga sajta... sto reci nego veliko HVALA!!!

P.S Vidim da Grof vrti Fedoru Kde na lapu.... dobio sam odmah poriv za ponovnu instalaciju iste :P
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Archon je napisao/la:Grofe, odlicno si se drzao u emisiji!!!
Haha.. a što reći nego hvala!

Ako treba, Grof će i dalje ići na emisije takvog sadržaja, samo se nadam da će i vremena u emisijama biti dulja, pa da se i nešto konkretnije kaže i pokaže :)
Archon je napisao/la:P.S Vidim da Grof vrti Fedoru Kde na lapu.... dobio sam odmah poriv za ponovnu instalaciju iste :P
Fedora me je vrlo ugodno iznenadila. Što jest - jest!
tartaglia

Post Postao/la tartaglia »

Kak uopće dođeš u poziciju da budeš u jednoj takvoj emisiji?
Ti se javiš njima i izraziš želju za educiranjem javnosti, ili oni odluče napravit emisiju na tu temu pa traže ljude koji su upućeni?
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

tartaglia je napisao/la:Kak uopće dođeš u poziciju da budeš u jednoj takvoj emisiji?
Ti se javiš njima i izraziš želju za educiranjem javnosti, ili oni odluče napravit emisiju na tu temu pa traže ljude koji su upućeni?
Konkretno u ovom slučaju javio mi se tip sa TV u PM foruma iz vedra neba i rekao da me poziva u emisiju, jer oni rade prilog o Linuxu i a ako nisam zainteresiran da ga uputim na nekoga drugoga.
Zašto baš mene? Ne znam, iskreno nisam ga ni pitao....
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

gorf, super si se drzao u emisiji :) malo mucao :D ali tko ne bi :) hehehe
steta samo sto je bilo tako kratko vremena...

i da, bas se taj error morao pojaviti :D
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Davor
Kontakt:

Post Postao/la Davor »

Evo čestitke na emisiji i od mene.Imao sam tu čast da te gledam izravno na telki prije posla dok sam ispijao kavicu i kad sam skužio da si to ti, viknuo sam ženici:
Ej odi vidi.To je onaj GROF kaj mi pomaže oko Linuxa.
Nadam se da bu bilo još takvih priloga pa da ljudi konačno shvate da Linux nije više samo za profiće kak je to dao naslutiti i Meštar, već je to postao OS za šire narodne mase i vrlo dobar pandan Windowsima i pripadajučim programima. :thumbs2
Odgovori