Fedora je moj izbor!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Fedora je moj izbor!
Moj komentar "prestiža" bio je više kao šala, a ne kao ozbiljan osvrt na SELinux....
Joj. Sad sam nešto loše volje, riko mi je disk skupa sa svime. Interesantno da je riknulo još daljinski, dvd-rom, nestali svi moji backupi....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kad smo već off-topic....
meni je prošli tjedan riknuo mobitel i auto, komp na poslu stalno BSD-a.... eto, idemo dalje!
meni je prošli tjedan riknuo mobitel i auto, komp na poslu stalno BSD-a.... eto, idemo dalje!
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Dobro je dok ste vi živi
Ostalo se popravi/kupi...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Potpuno si u pravu - potpuno! Glavno da smo zdravi, zdravlje i život su teško popravljivi...adminivan je napisao/la:Dobro je dok ste vi živi![]()
Ali vračanje izgubljenih podataka košta. I još sam kriv za sve.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
To onda ne samo da košta nego i boli!shrike je napisao/la:Ali vračanje izgubljenih podataka košta. I još sam kriv za sve.
Što reče zeko kad je sišao sa ježice? Ljubav je bol. E da, treba spasiti 20-30 iga podataka. Ništa, ko nema u glavi, nema ni u novčaniku. Ali od idućeg diska, imam jedan USB uštekan i napravit ću cron job da mi rsync svakih par sati i na shutdown/boot sve najnužnije iskopira na to čudo.